Повезане вести

Мајк Мелоун: Зато је Јокић најбољи на свету (видео)

Мајк Мелоун: Зато је Јокић најбољи на свету (видео)

Политика 20.01.2024
Нема сумње да је прерани одлазак српске кошаркашке легенде Дејана Милојевића дубоко потресао и Николу Јокића који је са Милојем сарађивао у Меги, одакле је и отишао за Америку. Свестан је тога и тренер Нагетса Мајк Мелоун, који… »
Лилард бројао до 45, Јаниса стигли страхови из прошлости…

Лилард бројао до 45, Јаниса стигли страхови из прошлости…

Спорт клуб 20.01.2024
Дамијан Лилард искористио је утакмицу са најлошијим тимом лиге да додатно подеси нишанске справе и, пет дана након што је погодио тројку за победу над Сакраменто Кингсима уз звук сирене, постане први кошаркаш у историји Милвоки… »
Богдановић славио у малом српском дербију

Богдановић славио у малом српском дербију

Спортски журнал 20.01.2024
Атланта победила Мајами за пола коша. Кошаркаши Атланта Хокса славили су против екипе Мајами Хита 109:108, у утакмици НБА лиге, у неизвесној и драматичној завршници. Овај меч био је и "мали српски дерби", пошто су снаге одмерили… »
Јокић играо и за декија: "Рекао сам му да изађе на терен и ода почаст свом тренеру и ментору"

Јокић играо и за декија: "Рекао сам му да изађе на терен и ода почаст свом тренеру и ментору"

Вечерње новости 20.01.2024
ПРВИ пут од трагичне вести о одласку Дејана Милојевића, на паркет је крочио његов штићеник из Меге, сада најбољи кошаркаш света Никола Јокић. Денвер је гостовао у Бостону, неосвојивој тврђави ове сезоне до меча са шампионским… »
Јокић предводио Денвер Нагетсе до велике победе над Бостон Селтиксима (видео)

Јокић предводио Денвер Нагетсе до велике победе над Бостон Селтиксима (видео)

Политика 20.01.2024
ДЕНВЕР – Српски кошаркаш Никола Јокић предводио је Денвер Нагетсе до велике победе над Бостон Селтиксима у НБА лиги резултатом 102:100 у драматичном окршају у ТД Гардену. Јокићу је недостајала само једна асистенција за… »
Милутинов за историју и осмо МВП признање

Милутинов за историју и осмо МВП признање

Спорт клуб 20.01.2024
Кошаркаш Олимпијакоса Никола Милутинов најкориснији је играч 22. кола Евролиге. Српски центар је у победи Пирејаца против Макабија 89:72 имао историјску партију. Милутинов је утакмицу завршио са 20 поена и 20 скокова и тако… »
Мелоун о Јокићу: Последњих неколико дана само сам га подржавао, тешио, грлио... (видео)

Мелоун о Јокићу: Последњих неколико дана само сам га подржавао, тешио, грлио... (видео)

Управо је изгубио некога кога воли и до кога му је стало, ко му је много значио, био му ментор и тренер. Денвер је нанео први пораз Бостону на домаћем терену (102:100), Никола Јокић се у победу уградио са 34 поена, 12 скокова и… »
Јокићу асистенција фалила за трипл-дабл - Денвер нанео Бостону први пораз на домаћем терену (видео)

Јокићу асистенција фалила за трипл-дабл - Денвер нанео Бостону први пораз на домаћем терену (видео)

Кошаркаши Атланте су у гостима славили против Мајамија са 109:108, тројком Дежонтеа Мареја две секунде пре краја. Кошаркаши Денвера победили су прошле ноћи у гостима екипу Бостона са 102:100 и тако нанели Селтиксима први пораз… »
Мелоун о сломљеном Јокићу: "Партијом је одао почаст Милојевићу"

Мелоун о сломљеном Јокићу: "Партијом је одао почаст Милојевићу"

Спортске.нет 20.01.2024
У првом мечу после вести да је Дејан Милојевић напустио овај свет, Никола Јокић је одиграо онакву партију какву је имао у прошлогодишњем финалу. И то, против најбољег тима лиге на најјачем домаћем терену. Јокић је уписао 34… »
Тешио сам Јокића, тешко му је пало због Милојевића! Мелоун проговорио: Поносан сам на Николу, зато је најбољи на свету!

Тешио сам Јокића, тешко му је пало због Милојевића! Мелоун проговорио: Поносан сам на Николу, зато је најбољи на свету!

Мондо 20.01.2024
Мајкл Мелоун причао је о Николи Јокићу и Дејану Милојевићу. Мајкл Мелоун причао је о Николи Јокићу и Дејану Милојевићу. Никола Јокић био је на паркету и доминирао је против Бостона у НБА лиги само неколико дана после смрти свог… »
Мелоун открио тужну истину: Тешио сам и грлио Јокића, био је сломљен због Милојевића, али зато је најбољи играч света (видео)…

Мелоун открио тужну истину: Тешио сам и грлио Јокића, био је сломљен због Милојевића, али зато је најбољи играч света (видео)…

Вечерње новости 20.01.2024
Денвер нагетси славили су против Бостон Селтикса 102:100, а најбољи играч био је Никола Јокић. Ништа то не би било чудно, да Србин недавно није остао без ментора и тренера који је можда и најзаслужнији за његов успех, Дејана… »
Денвер нанео Бостону први пораз на домаћем терену, 34 поена Јокића

Денвер нанео Бостону први пораз на домаћем терену, 34 поена Јокића

Радио сто плус 20.01.2024
Нагетсе је до победе водио српски центар Никола Јокић који је меч завршио са 34 поена, 12 скокова и девет асистенција. Јокић је погодио 14 од 22 покушаја из игре, а поново је добро разигравао и саиграче пошто је уписао девет… »
Јокић једним потезом преварио двојицу играча! Снимак постао виралан, а одлука судија разбеснела је многе!

Јокић једним потезом преварио двојицу играча! Снимак постао виралан, а одлука судија разбеснела је многе!

Мондо 20.01.2024
Никола Јокић направио је маестралан потез на мечу против Бостона. Никола Јокић направио је маестралан потез на мечу против Бостона. Никола Јокић се поиграва у НБА лиги и то буквално! Потез који је направио у самој завршници меча… »
Јокић срушио најбољи тим у НБА лиги! Нико их није победио код куће, а онда је Србин дошао са Денвером!

Јокић срушио најбољи тим у НБА лиги! Нико их није победио код куће, а онда је Србин дошао са Денвером!

Мондо 20.01.2024
Никола Јокић одиграо је још једну сјајну партију, недостајала му је асистенција за трипл-дабл против Бостона. Никола Јокић одиграо је још једну сјајну партију, недостајала му је асистенција за трипл-дабл против Бостона. Никола… »
Јокић и Мареј уништили моћни Бостон! Србин одржао час кошарке моћним Селтиксима и срушио мит о непобедивости Келта у "тд…

Јокић и Мареј уништили моћни Бостон! Србин одржао час кошарке моћним Селтиксима и срушио мит о непобедивости Келта у "тд…

Курир 20.01.2024
Кошаркаши Денвер Нагетса прекинули су импресиван низ Бостон Селтикса од 20 везаних победа на домаћем терену. На крилима Николе Јокића и Џамала Мареја тим из Колорада славио је резултатом 102:100. Феноменални Никола Јокић за 38… »
Барцокас: "Невероватне бројке Милутинова за европску кошарку"

Барцокас: "Невероватне бројке Милутинова за европску кошарку"

Спортске.нет 20.01.2024
Олимпијакос је остварио победу над Макабије 89:72 после прошлонедељних пораза у дуплом колу од Басконије и Барселоне. Носио их је српски центар Никола Милутинов, који је уписао дабл-дабл учинак од 20 поена и чак 20 скокова… »

Вести дана »