Повезане вести

Имала сам аферу и са српским кошаркашем! Учесница Елите опет шокирала у емисији: Није ми рекао да има жену!

Имала сам аферу и са српским кошаркашем! Учесница Елите опет шокирала у емисији: Није ми рекао да има жену!

Мондо 20.01.2024
Учесница Елите, Јована Цвијановић монге је шокирала када је признала с којим познатим личностима је била интимна. Учесница Елите, Јована Цвијановић монге је шокирала када је признала с којим познатим личностима је била интимна… »
Јована Цвијановић има подужи списак ожењених?! После Пеђе Меденице, тврди да је била и са овим славним кошаркашем! Шок!

Јована Цвијановић има подужи списак ожењених?! После Пеђе Меденице, тврди да је била и са овим славним кошаркашем! Шок!

Курир 20.01.2024
Учесница "Елите" Јована Цвијановић изнела је детаље односа са Пеђом Меденицом у јавност, а сада и тврдње да је била у вези са прослављеним кошаркашем Николом Калинићем. - Јована, сазнало се да је кошаркаш с којим си имала… »
Жену ми није споменуо, били смо код њега у стану! Учесница Елите изнела скандалозне тврдње о ожењеном спортисти, хаос у…

Жену ми није споменуо, били смо код њега у стану! Учесница Елите изнела скандалозне тврдње о ожењеном спортисти, хаос у…

Ало 20.01.2024
Јована се не зауставља, а сада је на мети и овај познати спортиста. Контроверзна учесница Елите, Јована Цвијановић, синоћ је у току емисије "Питања новинара" открила јавно нове детаље афере са познатим кошаркашем, а сада је… »

Вести дана »