Povezane vesti
"Okrenuo se rekao jednu rečenicu i otišao" Voditeljku Slagalice muž ostavio s malom platom i 2 dece, a razlog je sraman
Kurir 20.01.2024
Voditeljka RTS-a Milica Gacin, publici najpoznatija kao jedna od voditeljki kviza " Slagalica", otvorila je dušu i podelila svoje iskustvo o razvodu od bivšeg supruga, sa kojim već godinama nije u braku. Milica Gacin je jednom prilikom u jednom od… »
Ostavio me je s dvoje dece, malom platom i ocem na samrti! Voditeljka Slagalice o razvodu: Okrenuo se na peti i otišao!
Mondo 20.01.2024
Milica Gacin, pre izvesnog vremena je govorila o krahu braka sa suprugom s kojim je dobila dve ćerke. Milica Gacin, pre izvesnog vremena je govorila o krahu braka sa suprugom s kojim je dobila dve ćerke. Voditeljka RTS-a Milica Gacin, publici… »
"Danima sam kuvala u kuhinji, a moj muž se samo okrenuo i otišao": Voditeljka "Slagalice" o razvodu: "Ostala sam sa malom…
Blic 20.01.2024
Voditeljka RTS-a Milica Gacin, publici najpoznatija kao jedna od voditeljki kviza "Slagalica", otvorila je dušu i podelila svoje iskustvo o razvodu od bivšeg supruga, sa kojim već godinama nije u braku. Milica Gacin veoma je aktivna na društvenim… »
Vesti dana »
Sednica Skupštine Novog Sada uz prisustvo policije, na stolu predlog za razrešenje Đurića
NIN pre 32 minutajoš 19 povezanih
Najsnažniji napad Izraela na Liban od prekida vatre, ubijeno najmanje 11 osoba
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih
Zapaljen automobil crnogorskog influensera, nadzorne kamere snimile počinioca
IndeksOnline pre 43 minutajoš 19 povezanih
Dečko je trudnu prevario u "Eliti", ona promenila ime bebi: "Možda se i porodim pred kamerama, ko zna"
Mondo pre 4 satijoš 17 povezanih
Vučić o istraživanju koje je samo on video: Za građane su najveći problem u državi nasilni protesti
Radio 021 pre 1 satjoš 15 povezanih