Povezane vesti
Američki senator: Vučić da istraži navode o izbornim nepravilnostima, umesto što napada posmatrače
N1 Info 20.01.2024
Predsedavajući Odbora za spoljne poslove u američkom Senatu demokrata Ben Kardin izjavio je da je "alarmiran zastrašivanjem organizacije civilnog društva CRTA od strane srpskih vlasti" i pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ispita navode o… »
Senator Kardin: Alarmiran sam zbog pretnji Crti, pozivam Vučića da ispita navode o nepravilnostima
Novi magazin 20.01.2024
Predsedavajući Odbora za spoljne poslove u američkom Senatu demokrata Ben Kardin, izjavio je da je "alarmiran zastrašivanjem organizacije civilnog društva CRTA od strane srpskih vlasti" i pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ispita navode o… »
Senator Kardin: Alarmiran sam zbog pretnji Crti, pozivam Vučića da ispita navode o nepravilnostima
Danas 20.01.2024
Predsedavajući Odbora za spoljne poslove u američkom Senatu demokrata Ben Kardin, izjavio je da je „alarmiran zastrašivanjem organizacije civilnog društva CRTA od strane srpskih vlasti“ i pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ispita navode o… »
Senator Kardin: Vučić da istraži navode o izbornim nepravilnostima, umesto što napada posmatrače
Glas Amerike 20.01.2024
vašington — Predsedavajući Odbora za spoljne poslove u američkom Senatu, demokrata Ben Kardin, saopštio je da je "alarmiran zastrašivanjem organizacije civilnog društva CRTE od strane srpskih vlasti, što je odmazda za važan izveštaj njihove posmatračke… »
Vesti dana »

Putin i Tramp u petak oči u oči: Da li će susret na Aljasci zaista biti istorijski i šta može doneti?
Mondo pre 14 minutajoš 26 povezanih

Veteran Goran Mijailović pušten na slobodu: “Policajac mi je stao nogom na glavu”
Serbian News Media pre 14 minutajoš 19 povezanih

Srbija šalje helikopter i sedam pripadnika MUP-a kao pomoć Crnoj Gori za gašenje požara
Radio 021 pre 4 minutajoš 56 povezanih

Evo u koja dva grada u Srbiji je pakleno! Izmereno čak 39 stepeni, dok je na Kopaoniku drugo godišnje doba, tamo je 24!
Dnevnik pre 59 minutajoš 61 povezana