Povezane vesti

Marica herojskim činom ponovo rasplakala Srbiju! Potez mlade mame iz Sremske Mitrovice ostavio sve bez reči (foto)

Marica herojskim činom ponovo rasplakala Srbiju! Potez mlade mame iz Sremske Mitrovice ostavio sve bez reči (foto)

Blic 20.01.2024
Mlada majka Marica Mihajlović pretrpela je, kako tvrdi, akušersko nasilje u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, nakon čega joj je beba umrla. Njena bolna i stravična ispovest rastužila je ne samo Srbiju, već i čitav region. Marica se na… »
Roditelji bebe preminule u Sremskoj Mitrovici neutešni: „Kupili smo krevetac i stvari, mislio sam da ću da dočekam svoje…

Roditelji bebe preminule u Sremskoj Mitrovici neutešni: „Kupili smo krevetac i stvari, mislio sam da ću da dočekam svoje…

Nova 20.01.2024
Roditelji preminule devojčice Elene, rođene u OB Sremska Mitrovica, kažu da su bili spremni za dolazak svog prvog deteta. Otac Danijel Nikolov u izjavi za medije objašnjava da su kupili krevetac i stvari, te da nije očekivao da će se desiti nešto… »
"Mislio sam da ću da dočekam svoje prvo dete"! Otac bebe koja je preminula u bolnici u Sremskoj Mitrovici očajan

"Mislio sam da ću da dočekam svoje prvo dete"! Otac bebe koja je preminula u bolnici u Sremskoj Mitrovici očajan

Mondo 20.01.2024
Ispovest oca čija je beba preminula u bolnici u Sremskoj Mitrovici. Ispovest oca čija je beba preminula u bolnici u Sremskoj Mitrovici. Otac Danijel N. čija je beba preminula u Opštoj bolnici Sremska Mitrovica ispričao je da su Marica M. i on bili… »
"Kupili smo krevetac, zvao sam i zvao, rekli su mi: 'ne brini' " Bolna ispovest Danijela, oca stradale bebe u Sremskoj…

"Kupili smo krevetac, zvao sam i zvao, rekli su mi: 'ne brini' " Bolna ispovest Danijela, oca stradale bebe u Sremskoj…

Blic 20.01.2024
Roditelji preminule devojčice Elene, rođene u OB Sremska Mitrovica, kažu da su bili spremni za dolazak svog prvog deteta. Otac Danijel Nikolov u izjavi za medije objašnjava da su kupili krevetac i stvari, te da nije očekivao da će se desiti nešto… »
Otac preminule bebe Elene skrhan: "Mislio sam da ću da je gledam kako raste, mnogo mi je teško"

Otac preminule bebe Elene skrhan: "Mislio sam da ću da je gledam kako raste, mnogo mi je teško"

Telegraf 20.01.2024
Više puta zvao porodilište, navodno ga uveravali da je sve u redu. Roditelji preminule devojčice Elene, rođene u OB Sremska Mitrovica, kažu da su bili spremni za dolazak svog prvog deteta. Otac Danijel Nikolov u izjavi za medije objašnjava da su… »

Vesti dana »