Повезане вести
Марица херојским чином поново расплакала Србију! Потез младе маме из Сремске Митровице оставио све без речи (фото)
Блиц 20.01.2024
Млада мајка Марица Михајловић претрпела је, како тврди, акушерско насиље у Општој болници у Сремској Митровици, након чега јој је беба умрла. Њена болна и стравична исповест растужила је не само Србију, већ и читав регион… »
Родитељи бебе преминуле у Сремској Митровици неутешни: „Купили смо креветац и ствари, мислио сам да ћу да дочекам своје прво…
Нова 20.01.2024
Родитељи преминуле девојчице Елене, рођене у ОБ Сремска Митровица, кажу да су били спремни за долазак свог првог детета. Отац Данијел Николов у изјави за медије објашњава да су купили креветац и ствари, те да није очекивао да… »
"Мислио сам да ћу да дочекам своје прво дете"! Отац бебе која је преминула у болници у Сремској Митровици очајан
Мондо 20.01.2024
Исповест оца чија је беба преминула у болници у Сремској Митровици. Исповест оца чија је беба преминула у болници у Сремској Митровици. Отац Данијел Н. чија је беба преминула у Општој болници Сремска Митровица испричао је да су… »
"Купили смо креветац, звао сам и звао, рекли су ми: 'не брини' " Болна исповест Данијела, оца страдале бебе у Сремској…
Блиц 20.01.2024
Родитељи преминуле девојчице Елене, рођене у ОБ Сремска Митровица, кажу да су били спремни за долазак свог првог детета. Отац Данијел Николов у изјави за медије објашњава да су купили креветац и ствари, те да није очекивао да… »
Отац преминуле бебе Елене скрхан: "Мислио сам да ћу да је гледам како расте, много ми је тешко"
Телеграф 20.01.2024
Више пута звао породилиште, наводно га уверавали да је све у реду. Родитељи преминуле девојчице Елене, рођене у ОБ Сремска Митровица, кажу да су били спремни за долазак свог првог детета. Отац Данијел Николов у изјави за медије… »
Вести дана »

Детаљи Трамповог ултиматума Русији: Ово је сценарио који би се могао догодити за 50 дана
Блиц пре 55 минутајош 2 повезане

Протест испред Високе школе електротехнике и рачунарства у Београду: Подршка Ужичанима, мобилна блокада у Новом Саду (фото/видео)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана