Повезане вести
Преварио сам жену хиљаду пута, али никад изневерио! Фолкер смувао 43 године млађу и шокирао - "Знала је мој посао"
Мондо 20.01.2024
Ера Ојданић признао је да је варао супругу, али и истакао, како каже, да је никада није изневерио. Ера Ојданић признао је да је варао супругу, али и истакао, како каже, да је никада није изневерио. Фолк певач Ера Ојданић који је… »
Фолкер који је у вези са 43 године млађом, шокирао изјавом: "Преварио сам жену хиљаду пута, али је нисам изневерио"
Блиц 20.01.2024
Фолк певач Ера Ојданић шокирао је многе када је признао да је у вези са 43 године млађом девојком, а сада и изјавом да је покојну супругу варао. Ера Ојданић остао је пре неколико година без супруге Љупке, коју је, како каже… »
Ера у вези са 43 године млађом наставља да шокира: Преварио сам жену Љупку хиљаду пута, али је нисам изневерио
Курир 20.01.2024
Фолк певач Ера Ојданић шокирао је многе када је признао да је у вези са 43 године млађом девојком, а сада и изјавом да је покојну супругу варао. Ојданић остао је пре неколико година без супруге Љупке, коју је, како каже, највише… »
Вести дана »

Крај трочасовног разговора Путина и америчког изасланика у Москви
Бета пре 33 минутајош 25 повезаних

Временска прогноза за Србију 6. и 7. август 2025: упозорење на град и локалне пљускове уз топлотни талас
Наслови.аи пре 1 сатјош 34 повезане

Дипломирала економију, децеу не шаље у школу без телохранитеља: Она је Горица, ћерка Милорада Додика
Телеграф пре 57 минутајош 104 повезане

Спречен промет 40 тона пилећег меса зараженог салмонелом, ухапшене две особе из Ћићевца
Наслови.аи пре 58 минутајош 24 повезане