Povezane vesti

Prevario sam ženu hiljadu puta, ali nikad izneverio! Folker smuvao 43 godine mlađu i šokirao - "Znala je moj posao"

Prevario sam ženu hiljadu puta, ali nikad izneverio! Folker smuvao 43 godine mlađu i šokirao - "Znala je moj posao"

Mondo 20.01.2024
Era Ojdanić priznao je da je varao suprugu, ali i istakao, kako kaže, da je nikada nije izneverio. Era Ojdanić priznao je da je varao suprugu, ali i istakao, kako kaže, da je nikada nije izneverio. Folk pevač Era Ojdanić koji je jednom prilikom… »
Folker koji je u vezi sa 43 godine mlađom, šokirao izjavom: "Prevario sam ženu hiljadu puta, ali je nisam izneverio"

Folker koji je u vezi sa 43 godine mlađom, šokirao izjavom: "Prevario sam ženu hiljadu puta, ali je nisam izneverio"

Blic 20.01.2024
Folk pevač Era Ojdanić šokirao je mnoge kada je priznao da je u vezi sa 43 godine mlađom devojkom, a sada i izjavom da je pokojnu suprugu varao. Era Ojdanić ostao je pre nekoliko godina bez supruge Ljupke, koju je, kako kaže, najviše voleo. – Ona… »
Era u vezi sa 43 godine mlađom nastavlja da šokira: Prevario sam ženu Ljupku hiljadu puta, ali je nisam izneverio

Era u vezi sa 43 godine mlađom nastavlja da šokira: Prevario sam ženu Ljupku hiljadu puta, ali je nisam izneverio

Kurir 20.01.2024
Folk pevač Era Ojdanić šokirao je mnoge kada je priznao da je u vezi sa 43 godine mlađom devojkom, a sada i izjavom da je pokojnu suprugu varao. Ojdanić ostao je pre nekoliko godina bez supruge Ljupke, koju je, kako kaže, najviše voleo. - Ona je i… »

Vesti dana »