Повезане вести

Преварио сам жену хиљаду пута, али никад изневерио! Фолкер смувао 43 године млађу и шокирао - "Знала је мој посао"

Преварио сам жену хиљаду пута, али никад изневерио! Фолкер смувао 43 године млађу и шокирао - "Знала је мој посао"

Мондо 20.01.2024
Ера Ојданић признао је да је варао супругу, али и истакао, како каже, да је никада није изневерио. Ера Ојданић признао је да је варао супругу, али и истакао, како каже, да је никада није изневерио. Фолк певач Ера Ојданић који је… »
Фолкер који је у вези са 43 године млађом, шокирао изјавом: "Преварио сам жену хиљаду пута, али је нисам изневерио"

Фолкер који је у вези са 43 године млађом, шокирао изјавом: "Преварио сам жену хиљаду пута, али је нисам изневерио"

Блиц 20.01.2024
Фолк певач Ера Ојданић шокирао је многе када је признао да је у вези са 43 године млађом девојком, а сада и изјавом да је покојну супругу варао. Ера Ојданић остао је пре неколико година без супруге Љупке, коју је, како каже… »
Ера у вези са 43 године млађом наставља да шокира: Преварио сам жену Љупку хиљаду пута, али је нисам изневерио

Ера у вези са 43 године млађом наставља да шокира: Преварио сам жену Љупку хиљаду пута, али је нисам изневерио

Курир 20.01.2024
Фолк певач Ера Ојданић шокирао је многе када је признао да је у вези са 43 године млађом девојком, а сада и изјавом да је покојну супругу варао. Ојданић остао је пре неколико година без супруге Љупке, коју је, како каже, највише… »

Вести дана »