Povezane vesti
Prevario sam ženu hiljadu puta, ali nikad izneverio! Folker smuvao 43 godine mlađu i šokirao - "Znala je moj posao"
Mondo 20.01.2024
Era Ojdanić priznao je da je varao suprugu, ali i istakao, kako kaže, da je nikada nije izneverio. Era Ojdanić priznao je da je varao suprugu, ali i istakao, kako kaže, da je nikada nije izneverio. Folk pevač Era Ojdanić koji je jednom prilikom priznao… »
Era u vezi sa 43 godine mlađom nastavlja da šokira: Prevario sam ženu Ljupku hiljadu puta, ali je nisam izneverio
Kurir 20.01.2024
Folk pevač Era Ojdanić šokirao je mnoge kada je priznao da je u vezi sa 43 godine mlađom devojkom, a sada i izjavom da je pokojnu suprugu varao. Ojdanić ostao je pre nekoliko godina bez supruge Ljupke, koju je, kako kaže, najviše voleo. - Ona je i dalje… »
Vesti dana »
Globalna proizvodnja Tojotinih vozila pala 5,5 odsto u novembru, prvi put posle pola godine: Ova dva tržišta ih "povukla u minus"
Blic pre 36 minutajoš 35 povezanih
Šapić se oglasio o Novom savskom mostu: Jedan od najvažnijih projekata u poslednjih nekoliko decenija
Telegraf pre 1 satjoš 30 povezanih
Ministarka Đedović Handanović: Rusi o NIS-u pregovaraju sa mađarskim MOL-om
Vreme pre 41 minutajoš 27 povezanih
Zašto Grci, Rumuni i Bugari ne slave Božić kad i Srbi: Razlog ima veze sa Milutinom Milankovićem
Glas Zaječara pre 2 satajoš 31 povezana