Povezane vesti
Prevario sam ženu hiljadu puta, ali nikad izneverio! Folker smuvao 43 godine mlađu i šokirao - "Znala je moj posao"
Mondo 20.01.2024
Era Ojdanić priznao je da je varao suprugu, ali i istakao, kako kaže, da je nikada nije izneverio. Era Ojdanić priznao je da je varao suprugu, ali i istakao, kako kaže, da je nikada nije izneverio. Folk pevač Era Ojdanić koji je jednom prilikom priznao… »
Era u vezi sa 43 godine mlađom nastavlja da šokira: Prevario sam ženu Ljupku hiljadu puta, ali je nisam izneverio
Kurir 20.01.2024
Folk pevač Era Ojdanić šokirao je mnoge kada je priznao da je u vezi sa 43 godine mlađom devojkom, a sada i izjavom da je pokojnu suprugu varao. Ojdanić ostao je pre nekoliko godina bez supruge Ljupke, koju je, kako kaže, najviše voleo. - Ona je i dalje… »
Vesti dana »
Pedijatar Milićević o smrti male Eme: "Ovo je okidač za fatalni ishod operacije krajnika, čak i kod zdrave dece"
Mondo pre 56 minutajoš 57 povezanih
Nenadić (TS): Alarmantni podaci o percepciji korupcije u Srbiji, udar na TOK dovoljno govori
Beta pre 3 satajoš 33 povezane
Drama u Surčinu: Pao kran na gradilištu, konstrukcija povredila radnika!
Telegraf pre 5 satijoš 5 povezanih
FTN-u dat rok od 30 dana da se iseli ili potpiše ugovor sa prištinskim univerzitetom
N1 Info pre 46 minutajoš 19 povezanih