Povezane vesti
Prevario sam ženu hiljadu puta, ali nikad izneverio! Folker smuvao 43 godine mlađu i šokirao - "Znala je moj posao"
Mondo 20.01.2024
Era Ojdanić priznao je da je varao suprugu, ali i istakao, kako kaže, da je nikada nije izneverio. Era Ojdanić priznao je da je varao suprugu, ali i istakao, kako kaže, da je nikada nije izneverio. Folk pevač Era Ojdanić koji je jednom prilikom… »
Folker koji je u vezi sa 43 godine mlađom, šokirao izjavom: "Prevario sam ženu hiljadu puta, ali je nisam izneverio"
Blic 20.01.2024
Folk pevač Era Ojdanić šokirao je mnoge kada je priznao da je u vezi sa 43 godine mlađom devojkom, a sada i izjavom da je pokojnu suprugu varao. Era Ojdanić ostao je pre nekoliko godina bez supruge Ljupke, koju je, kako kaže, najviše voleo. – Ona… »
Era u vezi sa 43 godine mlađom nastavlja da šokira: Prevario sam ženu Ljupku hiljadu puta, ali je nisam izneverio
Kurir 20.01.2024
Folk pevač Era Ojdanić šokirao je mnoge kada je priznao da je u vezi sa 43 godine mlađom devojkom, a sada i izjavom da je pokojnu suprugu varao. Ojdanić ostao je pre nekoliko godina bez supruge Ljupke, koju je, kako kaže, najviše voleo. - Ona je i… »
Vesti dana »
(BLOG) Skupština Srbije izglasala budžet za 2025. godinu, opozicija ne učestvuje u radu parlamenta
N1 Info pre 21 minutajoš 51 povezana
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 57 minutajoš 38 povezanih
Manojlović: Siniša Mali u isto vreme ministar i gradski odbornik, krši Ustav Srbije
Insajder pre 44 minutajoš 20 povezanih
Rusija nastavlja dovođenje raketnog sistema "Sarmat" sa nuklearnim bojevim glavama u pripravnost
Euronews pre 2 satajoš 18 povezanih
„Otpad sa gradilišta Milenijum tima“: Aktivisti inicijative Most ostaje prosuli šut ispred Skupštine (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 9 povezanih