Povezane vesti

„Rekla sam deci da ne govore nikome da sam im ja majka“: Suzana Mančič o momentu kada je njen intimni snimak dospeo u javnost…

„Rekla sam deci da ne govore nikome da sam im ja majka“: Suzana Mančič o momentu kada je njen intimni snimak dospeo u javnost…

Nova 20.01.2024
Težak period je iza nje. Suzana Mančić, koja je je karijeru započela kao Loto devojke, istakla je tada da se zbog nervoze i cele situacije, nakon što su objavljeni njeni intimni snimci, razbolela, te da je od sramote deci govorila da nikome ne pričaju da… »
Intimni snimci srpske voditeljke isplivali u javnost, ona od sramote preklinjala decu da ne govore u školi da im je ona majka…

Intimni snimci srpske voditeljke isplivali u javnost, ona od sramote preklinjala decu da ne govore u školi da im je ona majka…

Blic 20.01.2024
Voditeljka Suzana Mančić bila je u centru skandala kada su njeni intimni snimci dospeli u javnost, a kako je jednom prilikom ispričala to je bio najteži period njenog života. Suzana Mančić, koja je je karijeru započela kao Loto devojke, istakla je tada… »

Vesti dana »