Povezane vesti
Partizan blistao 50 minuta: Crno-beli pobedili Mladost 4:0, dva gola i asistencija Sameda Baždara
Euronews 20.01.2024
Fudbaleri Partizana pobedili su ubedljivo lučansku Mladost rezultatom 4:0 u prvoj pripremnoj utakmici za prolećni deo sezone. Strelci za crno-bele na stadionu u Larnaki bili su Gajas Zahid, Samed Baždar koji je postigao dva gola i Mihajlo Petrović… »
Baždar: Drago mi je zbog dva data gola; Sivić: Mi igrali, a Partizan davao golove
Sportski žurnal 20.01.2024
Volim da igram kad imam prostora, da se razmašem, iskoristim brzinu i tehniku - naveo je Severina. Partizan je u Larnaki pobedio lučansku Mladost 4:0 golovima Zahida, Baždara (2) i Petrovića. - Dosta čudna utakmica, moj prvi utisak je da smo mi… »
Baždar kakav se čekao, Partizan razbio Mladost
Sportske.net 20.01.2024
Fudbaleri Partizana ubedljivu su pobedili ekipu Mladosti iz Lučana rezultatom 4:0 u prijateljskom susretu na pripremama na Kipru. Strelci za Partizan bili su Zahid u petom, Baždar u 28. i 40. minutu, te Petrović na startu drugog poluvremena. Partizan… »
Partizan ubedljiv protiv Mladosti u prvoj proveri na Kipru
Danas 20.01.2024
Fudbaleri Partizana pobedili su danas lučansku Mladost sa 4:0, u prvoj pripremnoj utakmici na Kipru. Strelci za crno-bele u Larnaki bili su Gajas Zahid u četvrtom, Samed Baždar u 28. i 40. i Mihajlo Petrović u 48. minutu. Prvi deo sezone Partizan je… »
Partizan četiri puta u metu protiv Mladosti, dva gola Baždara (video)
Sportski žurnal 20.01.2024
Mladost je imala šansu da stigne makar do počasnog gola, ali je u 43. minutu golman crno-belih Nemanja Stevanović odbranio penal Aleksandru Pejoviću. Crno-beli treniraju na terenima „Aradipu“ gde su danas odigrali prvu pripremnu utakmica protiv… »
Goleada Partizana na Kipru: Baždar razbio Lučance
Sport klub 20.01.2024
Partizan je razbio lučansku Mladost u prvoj prijateljskoj utakmici na Kipru. Bilo je 3:0 na poluvremenu posle dva gola i asistencije Baždara, a na kraju u Larnaki 4:0 za lidera šampionata Srbije. Samed Baždar je krenuo asistencijom za prvi gol, pa je… »
Partizan ubedljiv na startu priprema: Crno-beli pregazili Mladost, ovakav Baždar se dugo čekao (video)
Večernje novosti 20.01.2024
FUDBALERI Partizana ostvarili su ubedljivu pobedu protiv lučanske Mladosti sa 4:0 na startu priprema na Kipru. FOTO: FK Partizan Lider Superlige Srbije prikazao je odličnu igru koja je krunisana sa četiri pogotka u mreži rivala. Partizan je već u 4… »
POLUVREME - Baždar i Severina kao na malom fudbalu, Stevanović "skinuo" penal
Sportske.net 20.01.2024
Fudbaleri Partizana vode protiv Mladosti rezultatom 3:0 u prijateljskom susretu na pripremama na Kipru. Partizan je odlično otvorio meč, pošto je već posle pet minuta Zahid doneo prednost crno-belima. Stojković je proigrao Baždara, a on je poslao… »
Vesti dana »

Igor Božić za „Vreme“: Nije prijatno kad ne znate ko vam je ispred kapije
Vreme pre 52 minutajoš 46 povezanih

Branko Ružić za N1 kaže da treba razrešiti dilemu ko kampuje kod Predsedništva, otkrio šta „boli“ Dačića
Danas pre 3 satajoš 19 povezanih

Bogdanović blistao noćas: Harden izvlači ono najbolje iz mene (video)
Sportski žurnal pre 4 satijoš 16 povezanih

Zelenski: SAD da primoraju Rusiju da okonča rat; Ušakov: Ništa ne dobijamo privremenim prekidom vatre
RTS pre 22 minutajoš 42 povezane