Povezane vesti

Partizan blistao 50 minuta: Crno-beli pobedili Mladost 4:0, dva gola i asistencija Sameda Baždara

Partizan blistao 50 minuta: Crno-beli pobedili Mladost 4:0, dva gola i asistencija Sameda Baždara

Euronews 20.01.2024
Fudbaleri Partizana pobedili su ubedljivo lučansku Mladost rezultatom 4:0 u prvoj pripremnoj utakmici za prolećni deo sezone. Strelci za crno-bele na stadionu u Larnaki bili su Gajas Zahid, Samed Baždar koji je postigao dva gola i Mihajlo Petrović… »
Baždar: Drago mi je zbog dva data gola; Sivić: Mi igrali, a Partizan davao golove

Baždar: Drago mi je zbog dva data gola; Sivić: Mi igrali, a Partizan davao golove

Sportski žurnal 20.01.2024
Volim da igram kad imam prostora, da se razmašem, iskoristim brzinu i tehniku - naveo je Severina. Partizan je u Larnaki pobedio lučansku Mladost 4:0 golovima Zahida, Baždara (2) i Petrovića. - Dosta čudna utakmica, moj prvi utisak je da smo mi… »
Baždar kakav se čekao, Partizan razbio Mladost

Baždar kakav se čekao, Partizan razbio Mladost

Sportske.net 20.01.2024
Fudbaleri Partizana ubedljivu su pobedili ekipu Mladosti iz Lučana rezultatom 4:0 u prijateljskom susretu na pripremama na Kipru. Strelci za Partizan bili su Zahid u petom, Baždar u 28. i 40. minutu, te Petrović na startu drugog poluvremena. Partizan… »
Partizan ubedljiv protiv Mladosti u prvoj proveri na Kipru

Partizan ubedljiv protiv Mladosti u prvoj proveri na Kipru

Danas 20.01.2024
Fudbaleri Partizana pobedili su danas lučansku Mladost sa 4:0, u prvoj pripremnoj utakmici na Kipru. Strelci za crno-bele u Larnaki bili su Gajas Zahid u četvrtom, Samed Baždar u 28. i 40. i Mihajlo Petrović u 48. minutu. Prvi deo sezone Partizan je… »
Partizan četiri puta u metu protiv Mladosti, dva gola Baždara (video)

Partizan četiri puta u metu protiv Mladosti, dva gola Baždara (video)

Sportski žurnal 20.01.2024
Mladost je imala šansu da stigne makar do počasnog gola, ali je u 43. minutu golman crno-belih Nemanja Stevanović odbranio penal Aleksandru Pejoviću. Crno-beli treniraju na terenima „Aradipu“ gde su danas odigrali prvu pripremnu utakmica protiv… »
Goleada Partizana na Kipru: Baždar razbio Lučance

Goleada Partizana na Kipru: Baždar razbio Lučance

Sport klub 20.01.2024
Partizan je razbio lučansku Mladost u prvoj prijateljskoj utakmici na Kipru. Bilo je 3:0 na poluvremenu posle dva gola i asistencije Baždara, a na kraju u Larnaki 4:0 za lidera šampionata Srbije. Samed Baždar je krenuo asistencijom za prvi gol, pa je… »
Partizan ubedljiv na startu priprema: Crno-beli pregazili Mladost, ovakav Baždar se dugo čekao (video)

Partizan ubedljiv na startu priprema: Crno-beli pregazili Mladost, ovakav Baždar se dugo čekao (video)

Večernje novosti 20.01.2024
FUDBALERI Partizana ostvarili su ubedljivu pobedu protiv lučanske Mladosti sa 4:0 na startu priprema na Kipru. FOTO: FK Partizan Lider Superlige Srbije prikazao je odličnu igru koja je krunisana sa četiri pogotka u mreži rivala. Partizan je već u 4… »
POLUVREME - Baždar i Severina kao na malom fudbalu, Stevanović "skinuo" penal

POLUVREME - Baždar i Severina kao na malom fudbalu, Stevanović "skinuo" penal

Sportske.net 20.01.2024
Fudbaleri Partizana vode protiv Mladosti rezultatom 3:0 u prijateljskom susretu na pripremama na Kipru. Partizan je odlično otvorio meč, pošto je već posle pet minuta Zahid doneo prednost crno-belima. Stojković je proigrao Baždara, a on je poslao… »

Vesti dana »