Povezane vesti
"Imam rak, mučim se, a moje ćerke..." Ćiro Blažević je umirao, a jedno ga je uništavalo i bolelo do smrti: "Slobodno to napiši"…
Kurir 20.01.2024
Hrvatski "trener svih trenera" Miroslav Ćiro Blažević preminuo je u februaru 2022, u 88. godini u Zagrebu, posle duge borbe protiv raka prostate. Ostao je upamćen kao trener koji je Dinamo Zagreb vodio do titule prvaka SFR Jugoslavije, a za mlađe… »
"Godinu i tri meseca imam rak, a ćerke me nisu pitale kako sam": Naslednica Ćire Blaževića tuži majku i brata, a ovako je on…
Blic 20.01.2024
Proslavljeni fudbalski trener, Miroslav Ćiro Blažević preminuo je u februaru 2023. godine, a njegova ćerka Ketrin tuži majku Zdenku i brata Miroslava zbog nasledstva. Trenerova mlađa ćerka Ketrin, je na zagrebačkom Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu 2… »
Vesti dana »

Dačić o nesreći: Krivac je vozač, neprilagođena brzina, u 69. dobio produžetak lekarskog uverenja neograničeno
Nedeljnik pre 24 minutajoš 100 povezanih

Oglasio se RHMZ: Zima nam se danas vraća, a od ovog dana novo otopljenje
Telegraf pre 2 satajoš 27 povezanih

Ministarka Paunović: Moguće usvajanje Zakona o jedinstvom biračkom spisku početkom novembra
NIN pre 1 satjoš 13 povezanih

Sastanak koji odlučuje sudbinu sveta; Kako će Putin stići do Budimpešte?
B92 pre 29 minutajoš 14 povezanih

BiH mediji nezvanično: Ana Trišić Babić biće predložena za v.d. predsednika Republike Srpske
Novi magazin pre 1 satjoš 12 povezanih