Povezane vesti
"Imam rak, mučim se, a moje ćerke..." Ćiro Blažević je umirao, a jedno ga je uništavalo i bolelo do smrti: "Slobodno to napiši"…
Kurir 20.01.2024
Hrvatski "trener svih trenera" Miroslav Ćiro Blažević preminuo je u februaru 2022, u 88. godini u Zagrebu, posle duge borbe protiv raka prostate. Ostao je upamćen kao trener koji je Dinamo Zagreb vodio do titule prvaka SFR Jugoslavije, a za mlađe… »
"Godinu i tri meseca imam rak, a ćerke me nisu pitale kako sam": Naslednica Ćire Blaževića tuži majku i brata, a ovako je on…
Blic 20.01.2024
Proslavljeni fudbalski trener, Miroslav Ćiro Blažević preminuo je u februaru 2023. godine, a njegova ćerka Ketrin tuži majku Zdenku i brata Miroslava zbog nasledstva. Trenerova mlađa ćerka Ketrin, je na zagrebačkom Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu 2… »
Vesti dana »

BLOG: "Pravda spava, vi nećete" - šetnja do kuće premijera Macuta, protesti i u Temerinu i Novom Pazaru
N1 Info pre 4 minutajoš 18 povezanih

Vučić: Momirovića i Vesića priveli ni zbog čega, glavni potpisnik nije ni diran
Beta pre 5 satijoš 51 povezana

Stravičan kolaps na ulazu u Beograd! Vozači na ivici nerava, na ovoj naplatnoj rampi kolona duga kilometrima!
Alo pre 1 satjoš 27 povezanih

MUP upozorava na fišing prevaru preko SMS poruka o kaznama za prekoračenje brzine i pretnjama vozačima
Naslovi.ai pre 6 satijoš 17 povezanih

Novi toplotni talas sa tropskim vrućinama, poznato koliko će trajati: Vremenska prognoza Ivana Ristića za avgust
Mondo pre 28 minutajoš 64 povezane