Povezane vesti

Nova vlada bi trebalo da razmisli o litijumu

Nova vlada bi trebalo da razmisli o litijumu

Politika 20.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da bi nova vlada trebalo da razmisli o kopanju litijuma i istakao da se nikada nije plašio, kako je rekao, hajke neodgovornih ljudi. - Rekli su da zakazujemo večerašnji događaj da bismo saopštili… »
Da li će Vučićev plan propasti zbog: "Litijum je naša obaveza!"

Da li će Vučićev plan propasti zbog: "Litijum je naša obaveza!"

Pravda 20.01.2024
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, predstavio je plan razvoja do 2027. godine, a osvrnuo se i na litijum. "Smatram da je to naša obaveza, ali prošla vlada nije prihvatila moju ideju i mislili su da je možda lakše da se to ne prihvati zbog uličnih… »
Vučić o iskopavanju litijuma: Odluka na novoj Vladi, ne treba podilaziti neznalicama

Vučić o iskopavanju litijuma: Odluka na novoj Vladi, ne treba podilaziti neznalicama

Radio 021 20.01.2024
Odluku o kopanju litijuma može da donese samo nova vlada, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Kako je rekao, svoje mišljenje je odavno izneo. "Smatram da je to naša obaveza i posao. Prošla Vlada nije prihvatila tu moju ideju zbog uličnih… »
Vučić o iskopavanju litijuma: Odluku može doneti samo nova vlada

Vučić o iskopavanju litijuma: Odluku može doneti samo nova vlada

Insajder 20.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u subotu, 20. januara, da odluku o kopanju litijuma u Srbiji može da donese samo nova vlada. 'Moje mišljenje je poznato. Prošla vlada nije prihvatila tu moju ideju zbog uličnih demonstracija. Ne mislim… »
Vučić reagovao na tvrdnje Manojlovića: Samo nova Vlada može da donese odluku o iskopavanju litijuma, nećemo o tome…

Vučić reagovao na tvrdnje Manojlovića: Samo nova Vlada može da donese odluku o iskopavanju litijuma, nećemo o tome…

Nova 20.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da odluku o eksploataciji litijuma može da donese samo nova Vlada Srbije. „Pošto su rekli da mi ovo zakazujemo da bismo rekli da idemo da kopamo litijum, takvu odluku može da donese samo nova… »

Vesti dana »