Povezane vesti
Doktoru iz sremske mitrovice preti 12 godina robije: Majke čija su deca umrla nakon porođaja: Mora da odgovara za smrt naših…
Kurir 21.01.2024
Doktoru M. M., koji je osumnjičen za akušersko nasilje u Sremskoj Mitrovici i koji je uhapšen u petak po nalogu Višeg javnog tužilaštva, preti kazna zatvorom i do 12 godina, saznaje Kurir! Vest o njegovom hapšenju donela je veliko olakšanje… »
U Sremskoj Mitrovici održan protest protiv akušerskog nasilja
Telegraf 21.01.2024
Lekar Opšte bolnice M.M. (45) je uhapšen juče zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv zdravlja ljudi. Ispred skupštine grada u Sremskoj Mitrovici danas posle podne održan je protest protiv akušerskog nasilja… »
Mediji: Saslušan doktor iz Sremske Mitrovice, određen mu pritvor
Danas 20.01.2024
M.M. lekar specijalista ginekologije i akušerstva u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, koji je uhapšen zbog navoda da je izvršio akušersko nasilje usled čega je preminula jedna beba, saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Sremskom… »
Saslušan doktor iz sremske mitrovice! Porodilja ga optužila za smrt bebe: Određen mu pritvor, tužilaštvo nastavlja istragu
Blic 20.01.2024
Dana 20. januara 2024. Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici priveden je M.M., lekar specijalista ginekologije i akušerstva u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, zbog krivičnog dela Teško delo protiv zdravlja ljudi, jer postoje osnovi… »
"Blic saznaje": Doktor iz Sremske Mitrovice negirao da je kriv za smrt bebe! Dao neuverljive izjave: "Radio sam po proceduri"
Blic 20.01.2024
M.M., lekar specijalista ginekologije i akušerstva u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, koji je uhapšen zbog navoda da je izvršio akušersko nasilje usled čega je preminula jedna beba, saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Sremskom… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 6 satijoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 5 satijoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 8 satijoš 2 povezane