Повезане вести

Рус срушио аустралијанца после пет сетова: Рубљов у четвртфиналу Аустралијан опена

Рус срушио аустралијанца после пет сетова: Рубљов у четвртфиналу Аустралијан опена

Курир 21.01.2024
Руски тенисер Андреј Рубљов пласирао се данас у четвртфинале Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну, пошто је победио домаћег играча Алекса де Минора после пет сетова 6:4, 6:7, 6:7, 6:3, 6:0. Пети тенисер света победио је 10… »
Ђоковић руши све рекорде са гренд слемова?! Један пада у 2024, за други мора да чека годинама!

Ђоковић руши све рекорде са гренд слемова?! Један пада у 2024, за други мора да чека годинама!

Мондо 21.01.2024
Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић током године руши још један велики рекорд, а ако настави да игра још две сезоне пада и последњи рекорд Роџера Федерера. Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић током године руши… »
После четири сата драме Новак сазнао пут до финала: Прво Американац, па онда нови Ђоковић или нервозни Рус!

После четири сата драме Новак сазнао пут до финала: Прво Американац, па онда нови Ђоковић или нервозни Рус!

Мондо 21.01.2024
Новак Ђоковић је у првом мечу мушког сингла у недељу рутински добио Адријана Манарина, а сада је сазнао и комплетан пут до потенцијалног финала. Новак Ђоковић је у првом мечу мушког сингла у недељу рутински добио Адријана… »
Нека се пазе фриц и остали ривали у Мелбурну! Новак им је јутрос послао бруталну поруку - јасно је шта му је циљ, чувајте се!…

Нека се пазе фриц и остали ривали у Мелбурну! Новак им је јутрос послао бруталну поруку - јасно је шта му је циљ, чувајте се!…

Курир 21.01.2024
Специјални извештач из Мелбурна: Вук Брајовић Гледајући “кроз Манарина” Новак Ђоковић је послао најснажнију могућу поруку Фрицу и његовим осталим потенцијалним ривалима у другој недељи Аустралијан Опена, и убедљивом победом од… »
Новак током меча добио "чудесни" напитак из бокса: Откривено шта је било у флашици која му је донета

Новак током меча добио "чудесни" напитак из бокса: Откривено шта је било у флашици која му је донета

Курир 21.01.2024
Новак Ђоковић је одиграо савршено меч осмине финала Аустралијан опена против Адријана Манарина. Ђоковићу је било потребно 105 минута да савлада Манарина са 6:0, 6:0, 6:3 и пласира се у четвртфинале. Иако је освајао гем за гемом… »
"Отац сам и супруг, имам ја и друге обавезе..." Новак по ко зна који пут о пензији - одговор на ово питање је чекао цео свет!

"Отац сам и супруг, имам ја и друге обавезе..." Новак по ко зна који пут о пензији - одговор на ово питање је чекао цео свет!

Курир 21.01.2024
Најбољи тенисер у историји овог спорта, Новак Ђоковић, показао је доминацију у мечу осмине финала Аустралијан опена. Француског тенисера, Адријана Манарина, иначе 19. на АТП листи, победио је препустивши му укупно три гема… »
Ђоковић лако до четвртфинала Аустралијан опена

Ђоковић лако до четвртфинала Аустралијан опена

Радио сто плус 21.01.2024
Први тенисер света победио је после сат и 44 минута и 14. пут у каријери се пласирао у четвртфинале Аустралијан опена, на коме је освојио 10. титула. Он је седам пута одузео сервис Манарину, који није направио ниједан брејк и… »

Вести дана »