Povezane vesti
I ja bih rekao isto što i Novak da sam to uspeo! Amerikanac se plaši Srbina: "Protiv njega je drugačije"
Mondo 21.01.2024
Tejlor Fric je na konferenciji za medije pričao o Novaku Đokoviću. Tejlor Fric je na konferenciji za medije pričao o Novaku Đokoviću. Tejlor Fric sprečio je reprizu finala Australijan opena. Pobedio je Stefanosa Cicipasa i zakazao okršaj sa… »
"Ne mogu Novaka da krivim!" Fric svestan koliko ga čeka težak zadatak protiv Đokovića
Večernje novosti 21.01.2024
USPEO je Tejlor Fric da se plasira u četvrtfinale Australijan opena, ali ga tamo čeka najteži mogući zadatak, duel sa Novakom Đokovićem. Foto: EPA-EFE/CJ GUNTHER Amerikanac je pobedio u osmini finala Stefanosa Cicipasa i svestan je da je u… »
Ne ostavlja mi se tenis dok sam konkurentan za Grend slemove: Đoković i dalje pruža vrhunske partije
Euronews 21.01.2024
Novak Đoković je na pres konferenciju posle pobede nad Adrijanom Manarinom i plasmanom u četvrtfinale Australijan opena (rival mu je Tejlor Fric), stigao u jako dobrom raspoloženju. Kvalitet igre i pobeda za 106 minuta 3:0 (6:0, 6:0, 6:3), dva… »
Neće biti reprize: Tejlor Fric eliminisao Cicipasa i zakazao duel sa Đokovićem
Euronews 21.01.2024
Neće biti reprize finala od prošlog Australijan opena kada je Novak Đoković pobedio Stefanosa Cicipasa jer je Grk eliminisan u osmini finala od Tejlora Frica 1:3 (6:7, 7:5, 3:6, 3:6), pa će svetski broj jedan i Amerikanac igrati za plasman u… »
Vesti dana »
![Zbog sukoba navijača Zvezde i Partizana prekinut humanitarni koncert “Za naše Kosovo i Metohiju” u Nikšiću (VIDEO)](https://nstatic.net/285/38941285ynhjwe.jpg)
Zbog sukoba navijača Zvezde i Partizana prekinut humanitarni koncert “Za naše Kosovo i Metohiju” u Nikšiću (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
![Čelični savez Moskve i pjongjanga: Severna Koreja počinje da proizvodi dronove uz tehničku pomoć Rusije](https://nstatic.net/727/38941727llatiz.jpg)
Čelični savez Moskve i pjongjanga: Severna Koreja počinje da proizvodi dronove uz tehničku pomoć Rusije
Kurir pre 3 satajoš 2 povezane