Povezane vesti
I ja bih rekao isto što i Novak da sam to uspeo! Amerikanac se plaši Srbina: "Protiv njega je drugačije"
Mondo 21.01.2024
Tejlor Fric je na konferenciji za medije pričao o Novaku Đokoviću. Tejlor Fric je na konferenciji za medije pričao o Novaku Đokoviću. Tejlor Fric sprečio je reprizu finala Australijan opena. Pobedio je Stefanosa Cicipasa i zakazao okršaj sa… »
"Ne mogu Novaka da krivim!" Fric svestan koliko ga čeka težak zadatak protiv Đokovića
Večernje novosti 21.01.2024
USPEO je Tejlor Fric da se plasira u četvrtfinale Australijan opena, ali ga tamo čeka najteži mogući zadatak, duel sa Novakom Đokovićem. Foto: EPA-EFE/CJ GUNTHER Amerikanac je pobedio u osmini finala Stefanosa Cicipasa i svestan je da je u… »
Ne ostavlja mi se tenis dok sam konkurentan za Grend slemove: Đoković i dalje pruža vrhunske partije
Euronews 21.01.2024
Novak Đoković je na pres konferenciju posle pobede nad Adrijanom Manarinom i plasmanom u četvrtfinale Australijan opena (rival mu je Tejlor Fric), stigao u jako dobrom raspoloženju. Kvalitet igre i pobeda za 106 minuta 3:0 (6:0, 6:0, 6:3), dva… »
Neće biti reprize: Tejlor Fric eliminisao Cicipasa i zakazao duel sa Đokovićem
Euronews 21.01.2024
Neće biti reprize finala od prošlog Australijan opena kada je Novak Đoković pobedio Stefanosa Cicipasa jer je Grk eliminisan u osmini finala od Tejlora Frica 1:3 (6:7, 7:5, 3:6, 3:6), pa će svetski broj jedan i Amerikanac igrati za plasman u… »
Vesti dana »
Jeziv dosije napadača iz Jagodine: Otkriveno ko je pucao u kafani: Osuđivan za više krivičnih dela, večeras ubio gazdu lokala i dvoje ljudi ranio
Blic pre 4 satijoš 8 povezanih
Euronews Srbija vam želi srećan Božić: Mir Božji, Hristos se rodi
Euronews pre 4 satijoš 7 povezanih
Trampova pobeda zvanično potvrđena na zajedničkoj sednici oba doma Kongresa SAD
Danas pre 8 satijoš 2 povezane