Povezane vesti
I ja bih rekao isto što i Novak da sam to uspeo! Amerikanac se plaši Srbina: "Protiv njega je drugačije"
Mondo 21.01.2024
Tejlor Fric je na konferenciji za medije pričao o Novaku Đokoviću. Tejlor Fric je na konferenciji za medije pričao o Novaku Đokoviću. Tejlor Fric sprečio je reprizu finala Australijan opena. Pobedio je Stefanosa Cicipasa i zakazao okršaj sa… »
"Ne mogu Novaka da krivim!" Fric svestan koliko ga čeka težak zadatak protiv Đokovića
Večernje novosti 21.01.2024
USPEO je Tejlor Fric da se plasira u četvrtfinale Australijan opena, ali ga tamo čeka najteži mogući zadatak, duel sa Novakom Đokovićem. Foto: EPA-EFE/CJ GUNTHER Amerikanac je pobedio u osmini finala Stefanosa Cicipasa i svestan je da je u… »
Ne ostavlja mi se tenis dok sam konkurentan za Grend slemove: Đoković i dalje pruža vrhunske partije
Euronews 21.01.2024
Novak Đoković je na pres konferenciju posle pobede nad Adrijanom Manarinom i plasmanom u četvrtfinale Australijan opena (rival mu je Tejlor Fric), stigao u jako dobrom raspoloženju. Kvalitet igre i pobeda za 106 minuta 3:0 (6:0, 6:0, 6:3), dva… »
Neće biti reprize: Tejlor Fric eliminisao Cicipasa i zakazao duel sa Đokovićem
Euronews 21.01.2024
Neće biti reprize finala od prošlog Australijan opena kada je Novak Đoković pobedio Stefanosa Cicipasa jer je Grk eliminisan u osmini finala od Tejlora Frica 1:3 (6:7, 7:5, 3:6, 3:6), pa će svetski broj jedan i Amerikanac igrati za plasman u… »
Vesti dana »
Uživo Dan "D" je počeo; Hitno upozorenje šefova obaveštajne službe SAD: Rusi se umešali
B92 pre 31 minutajoš 40 povezanih
Dom zdravlja "Novi Sad" otvorio liniju psihološke podrške za građane pogođene tragedijom
Radio 021 pre 43 minutajoš 19 povezanih
Uhapšena četiri pripadnika kriminalne grupe: Pripremali ubistvo; Policija hitno reagovala
B92 pre 1 satjoš 19 povezanih