Повезане вести

И ја бих рекао исто што и Новак да сам то успео! Американац се плаши Србина: "Против њега је другачије"

И ја бих рекао исто што и Новак да сам то успео! Американац се плаши Србина: "Против њега је другачије"

Мондо 21.01.2024
Тејлор Фриц је на конференцији за медије причао о Новаку Ђоковићу. Тејлор Фриц је на конференцији за медије причао о Новаку Ђоковићу. Тејлор Фриц спречио је репризу финала Аустралијан опена. Победио је Стефаноса Циципаса и… »
"Не могу Новака да кривим!" Фриц свестан колико га чека тежак задатак против Ђоковића

"Не могу Новака да кривим!" Фриц свестан колико га чека тежак задатак против Ђоковића

Вечерње новости 21.01.2024
УСПЕО је Тејлор Фриц да се пласира у четвртфинале Аустралијан опена, али га тамо чека најтежи могући задатак, дуел са Новаком Ђоковићем. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ЦЈ ГУНТХЕР Американац је победио у осмини финала Стефаноса Циципаса и свестан… »
Не оставља ми се тенис док сам конкурентан за Гренд слемове: Ђоковић и даље пружа врхунске партије

Не оставља ми се тенис док сам конкурентан за Гренд слемове: Ђоковић и даље пружа врхунске партије

Еуроневс 21.01.2024
Новак Ђоковић је на прес конференцију после победе над Адријаном Манарином и пласманом у четвртфинале Аустралијан опена (ривал му је Тејлор Фриц), стигао у јако добром расположењу. Квалитет игре и победа за 106 минута 3:0 (6:0… »
Неће бити репризе: Тејлор Фриц елиминисао Циципаса и заказао дуел са Ђоковићем

Неће бити репризе: Тејлор Фриц елиминисао Циципаса и заказао дуел са Ђоковићем

Еуроневс 21.01.2024
Неће бити репризе финала од прошлог Аустралијан опена када је Новак Ђоковић победио Стефаноса Циципаса јер је Грк елиминисан у осмини финала од Тејлора Фрица 1:3 (6:7, 7:5, 3:6, 3:6), па ће светски број један и Американац играти… »

Вести дана »