Повезане вести
И ја бих рекао исто што и Новак да сам то успео! Американац се плаши Србина: "Против њега је другачије"
Мондо 21.01.2024
Тејлор Фриц је на конференцији за медије причао о Новаку Ђоковићу. Тејлор Фриц је на конференцији за медије причао о Новаку Ђоковићу. Тејлор Фриц спречио је репризу финала Аустралијан опена. Победио је Стефаноса Циципаса и… »
"Не могу Новака да кривим!" Фриц свестан колико га чека тежак задатак против Ђоковића
Вечерње новости 21.01.2024
УСПЕО је Тејлор Фриц да се пласира у четвртфинале Аустралијан опена, али га тамо чека најтежи могући задатак, дуел са Новаком Ђоковићем. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ЦЈ ГУНТХЕР Американац је победио у осмини финала Стефаноса Циципаса и свестан… »
Не оставља ми се тенис док сам конкурентан за Гренд слемове: Ђоковић и даље пружа врхунске партије
Еуроневс 21.01.2024
Новак Ђоковић је на прес конференцију после победе над Адријаном Манарином и пласманом у четвртфинале Аустралијан опена (ривал му је Тејлор Фриц), стигао у јако добром расположењу. Квалитет игре и победа за 106 минута 3:0 (6:0… »
Неће бити репризе: Тејлор Фриц елиминисао Циципаса и заказао дуел са Ђоковићем
Еуроневс 21.01.2024
Неће бити репризе финала од прошлог Аустралијан опена када је Новак Ђоковић победио Стефаноса Циципаса јер је Грк елиминисан у осмини финала од Тејлора Фрица 1:3 (6:7, 7:5, 3:6, 3:6), па ће светски број један и Американац играти… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Без струје у овим деловима Београда Данас воде цео дан неће бити у делу једне општине, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 10 минутајош 1 повезана