Povezane vesti
"Vladimire vladimiroviču, vrati mi: Muža!" Ogorčena žena upala u Putinov izborni štab, evo šta mu je poručila: "Ko će mi doći…
Blic 21.01.2024
Supruga jednog ruskog vojnika došla je u izborni štab ruskog predsednika Vladimira Putina i emotivno apelovala za njegov povratak iz Ukrajine. Mediji prenose ovaj prkosan gest hrabre žene u zemlji u kojoj je, ne zaboravimo, zabranjena otvorena kritika… »
„Vladimire Vladimiroviču, vrati mi muža sa fronta!“: Supruga ruskog regruta upala u Putinov izborni štab, svi gledaju u njenu…
Nova 21.01.2024
Marija Andrejeva, supruga ruskog regruta koji je poslat na front u Ukrajini, upala je juče u jedan od izbornih štabova Vladimira Putina i tražila od njega da hitno vrati njenog muža i ostale vojnike. „Vladimir Vladimirovič Putin je izdao dekret da moj… »
Vesti dana »

Kakvo nas vreme očekuje za vikend u subotu sunčano i toplo, a u nedelju...
Dnevnik pre 55 minutajoš 32 povezane

Od oktobra poskupljuje centralno grejanje! Evo koliko će novca građani morati da izdvoje za tople radijatore
Kurir pre 2 satajoš 11 povezanih

Kupljene 42 zlatne poluge: Bruto devizne rezerve na kraju avgusta bile 28,6 milijardi evra
Forbes pre 29 minutajoš 25 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Novi magazin pre 3 satajoš 25 povezanih

Novi udar na Srbe na KiM: Kurtijeva policija upala u PIO fond i RFZO u Kosovskoj Mitrovici
Sputnik pre 50 minutajoš 14 povezanih