Povezane vesti
Novi turistički vaučeri imaće vodeni žig
Moj Novi Sad 21.01.2024
Ministarstvo turizma i omladine raspisalo je javnu nabavku za izradu dizajna i štampanje turističkih vaučera sa vodenim žigom i zaštitom od falsifikovanja u cilju da se smanji mogućnost zloupotreba. Iz udruženja "Moja Srbija" smatraju da su ovakve… »
Velika izmena na turističkim vaučerima za odmor! Ministarstvo turizma preduzima mere zbog malverzacija, biće i kazni
Mondo 21.01.2024
Tenderom je sada predviđeno da se vaučeri izrade na papiru koji omogućava maksimalnu zaštitu od ovakvih zloupotreba. Tenderom je sada predviđeno da se vaučeri izrade na papiru koji omogućava maksimalnu zaštitu od ovakvih zloupotreba. Ministarstvo turizma… »
Novi turistički vaučeri imaće vodeni žig – pokušaj da se spreče moguće zloupotrebe
N1 Info 21.01.2024
Ministarstvo turizma i omladine raspisalo je javnu nabavku za izradu dizajna i štampanje turističkih vaučera sa vodenim žigom i zaštitom od falsifikovanja u cilju da se smanji mogućnost zloupotreba, piše dnevni list Danas. Iz udruženja „Moja Srbija“… »
Ministarstvo turizma štampa vaučere sa sigurnosnim elementima da bi sprečilo zloupotrebe: Mogu li se prevare tako sprečiti i…
Danas 21.01.2024
Ministarstvo turizma i omladine raspisalo je javnu nabavku za izradu dizajna i štampanje turističkih vaučera sa vodenim žigom i zaštitom od falsifikovanja u cilju da se smanji mogućnost zloupotreba. Međutim iz udruženja „Moja Srbija“ smatraju da su… »
Vesti dana »

Nevreme stiglo do Bačke – u Subotici obilna kiša, oborena stabla u Mišićevu i Bajmoku
N1 Info pre 22 minutajoš 30 povezanih

Hibernijan ovo leto ima anđela čuvara, legija propustila da sve reši u škotskoj: Bez šuta u gol do 90. minuta, onda nada za ligašku fazu lk! Crvena zvezda se spasla Lige konferencija eliminacijom leha: Genk je liga iznad, mogli su da broje do 10 u
Hot sport pre 2 minutajoš 49 povezanih

Situacija na frontu se drastično menja Kancelarija izraelskog premijera će poslati tim kada se odredi lokacija pregovora
Alo pre 58 minutajoš 38 povezanih

Mali: Trgovačke marže biće ograničene na najviše 20 odsto
Bloomberg Adria pre 5 satijoš 26 povezanih