Povezane vesti

Novi turistički vaučeri imaće vodeni žig

Novi turistički vaučeri imaće vodeni žig

Moj Novi Sad 21.01.2024
Ministarstvo turizma i omladine raspisalo je javnu nabavku za izradu dizajna i štampanje turističkih vaučera sa vodenim žigom i zaštitom od falsifikovanja u cilju da se smanji mogućnost zloupotreba. Iz udruženja "Moja Srbija" smatraju da su ovakve… »
Velika izmena na turističkim vaučerima za odmor! Ministarstvo turizma preduzima mere zbog malverzacija, biće i kazni

Velika izmena na turističkim vaučerima za odmor! Ministarstvo turizma preduzima mere zbog malverzacija, biće i kazni

Mondo 21.01.2024
Tenderom je sada predviđeno da se vaučeri izrade na papiru koji omogućava maksimalnu zaštitu od ovakvih zloupotreba. Tenderom je sada predviđeno da se vaučeri izrade na papiru koji omogućava maksimalnu zaštitu od ovakvih zloupotreba. Ministarstvo… »
Novi turistički vaučeri imaće vodeni žig – pokušaj da se spreče moguće zloupotrebe

Novi turistički vaučeri imaće vodeni žig – pokušaj da se spreče moguće zloupotrebe

N1 Info 21.01.2024
Ministarstvo turizma i omladine raspisalo je javnu nabavku za izradu dizajna i štampanje turističkih vaučera sa vodenim žigom i zaštitom od falsifikovanja u cilju da se smanji mogućnost zloupotreba, piše dnevni list Danas. Iz udruženja „Moja… »
Ministarstvo turizma štampa vaučere sa sigurnosnim elementima da bi sprečilo zloupotrebe: Mogu li se prevare tako sprečiti…

Ministarstvo turizma štampa vaučere sa sigurnosnim elementima da bi sprečilo zloupotrebe: Mogu li se prevare tako sprečiti…

Danas 21.01.2024
Ministarstvo turizma i omladine raspisalo je javnu nabavku za izradu dizajna i štampanje turističkih vaučera sa vodenim žigom i zaštitom od falsifikovanja u cilju da se smanji mogućnost zloupotreba. Međutim iz udruženja „Moja Srbija“ smatraju… »

Vesti dana »