Povezane vesti
Novi turistički vaučeri imaće vodeni žig
Moj Novi Sad 21.01.2024
Ministarstvo turizma i omladine raspisalo je javnu nabavku za izradu dizajna i štampanje turističkih vaučera sa vodenim žigom i zaštitom od falsifikovanja u cilju da se smanji mogućnost zloupotreba. Iz udruženja "Moja Srbija" smatraju da su ovakve… »
Velika izmena na turističkim vaučerima za odmor! Ministarstvo turizma preduzima mere zbog malverzacija, biće i kazni
Mondo 21.01.2024
Tenderom je sada predviđeno da se vaučeri izrade na papiru koji omogućava maksimalnu zaštitu od ovakvih zloupotreba. Tenderom je sada predviđeno da se vaučeri izrade na papiru koji omogućava maksimalnu zaštitu od ovakvih zloupotreba. Ministarstvo… »
Novi turistički vaučeri imaće vodeni žig – pokušaj da se spreče moguće zloupotrebe
N1 Info 21.01.2024
Ministarstvo turizma i omladine raspisalo je javnu nabavku za izradu dizajna i štampanje turističkih vaučera sa vodenim žigom i zaštitom od falsifikovanja u cilju da se smanji mogućnost zloupotreba, piše dnevni list Danas. Iz udruženja „Moja… »
Ministarstvo turizma štampa vaučere sa sigurnosnim elementima da bi sprečilo zloupotrebe: Mogu li se prevare tako sprečiti…
Danas 21.01.2024
Ministarstvo turizma i omladine raspisalo je javnu nabavku za izradu dizajna i štampanje turističkih vaučera sa vodenim žigom i zaštitom od falsifikovanja u cilju da se smanji mogućnost zloupotreba. Međutim iz udruženja „Moja Srbija“ smatraju… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije počinju raspravu o budžetu za 2025: Na dnevnom redu oko 50 tačaka
Radio 021 pre 1 satjoš 14 povezanih
VIDEO: Avion se srušio na zgradu u Vilnjusu, najmanje jedna osoba poginula
Radio 021 pre 41 minutajoš 13 povezanih
Vremenska prognoza za Zrenjanin: tokom nedelje kiša, oblaci i sunce – bez minusa. Od 0 do 11 stepeni Vremenska prognoza 25.11. - 01.12.2024.
Volim Zrenjanin pre 17 minutajoš 11 povezanih
Vučić za BBC rekao da Srbija vodi nezavisnu politiku i da joj je cilj članstvo u EU
N1 Info pre 12 minutajoš 8 povezanih
Pljuvao NATO, stao uz Rusiju, a sada uzdrmao političku scenu! Malo poznati političar prvi kandidat za predsednika
Mondo pre 53 minutajoš 9 povezanih