Povezane vesti
"Devojka nose moju sliku plastičaru i žele da budu kao Ja" Tamara Đurić progovorila o izgledu: Ćerka misli da sam se…
Kurir 21.01.2024
Tamara Đurić govorila je o svojim plastičnim operacijama i promenama izgleda, a ona je nedavno i izvadila silikone iz grudi. - Ja živim realnim životom i ne mogu da čekam 20 dana. Ja imam ogroman broj pratilaca na Fejbuku i Instagramu. Ja sve… »
"Devojke sa mojom slikom idu kod plastičara i traže da budu kao ja" Tamara Đurić o operacijama: "Ćerka misli da sam se…
Blic 21.01.2024
Tamara Đurić govorila je o svojim plastičnim operacijama i promenama izgleda, a ona je nedavno i izvadila silikone iz grudi. - Ja živim realnim životom i ne mogu da čekam 20 dana. Ja imam ogroman broj pratilaca na Fejbuku i Instagramu. Ja sve… »
Vesti dana »
Oglasio se otac Marije koja je telom zaštitila dete od ubice sa Cetinja: "Ranjena je, ali..."
Telegraf pre 1 satjoš 35 povezanih
Gašić iz Unije sindikata prosvetnih radnika: Ne plašimo se pretnji premijera, već tražimo ispunjenje dogovora
Insajder pre 3 satajoš 28 povezanih
Podaci iz pasoša studenata u medijima – advokat podnosi krivičnu prijavu, zaštitnik građana kaže da nije nadležan
RTS pre 3 satajoš 20 povezanih
U srpskom voću pronađen opasan metal: Izdato upozorenje u Belgiji zbog rizika po zdravlje
Mondo pre 5 satijoš 5 povezanih