Povezane vesti
"Devojka nose moju sliku plastičaru i žele da budu kao Ja" Tamara Đurić progovorila o izgledu: Ćerka misli da sam se…
Kurir 21.01.2024
Tamara Đurić govorila je o svojim plastičnim operacijama i promenama izgleda, a ona je nedavno i izvadila silikone iz grudi. - Ja živim realnim životom i ne mogu da čekam 20 dana. Ja imam ogroman broj pratilaca na Fejbuku i Instagramu. Ja sve snimim… »
"Devojke sa mojom slikom idu kod plastičara i traže da budu kao ja" Tamara Đurić o operacijama: "Ćerka misli da sam se…
Blic 21.01.2024
Tamara Đurić govorila je o svojim plastičnim operacijama i promenama izgleda, a ona je nedavno i izvadila silikone iz grudi. - Ja živim realnim životom i ne mogu da čekam 20 dana. Ja imam ogroman broj pratilaca na Fejbuku i Instagramu. Ja sve snimim… »
Vesti dana »

Policija u Novom Sadu udarala štitovima građane i studente, uveli odbornike vlasti u zgradu skupštine
Insajder pre 6 minutajoš 7 povezanih

Nove eksplozije u Teheranu i pominjanje nuklearnog oružja: "Samo SAD imaju bombu koja može da dobaci do Forda"
Telegraf pre 1 satjoš 14 povezanih

Danas promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malo svežije
Politika pre 32 minutajoš 13 povezanih

Pucao na policiju I prostorije SNS: Oglasio se MUP povodom incidenta u Vrnjačkoj Banji: Uhapšen muškarac (36)
Blic pre 7 satijoš 7 povezanih

Tramp poslao brutalnu poruku Iranu, spomenuo i nuklearno oružje: Svi treba odmah da evakuišu Teheran
Telegraf pre 6 satijoš 6 povezanih