Povezane vesti
"I majka me je pitala da li u seriji "Koža" igram predsednika Miloševića" Aleksandar Meda Jovanović: Za ulogu sam se ugojio…
Kurir 21.01.2024
Dugo očekivani finalni deo "Banjalučke trilogije" Nikole Kolje Pejakovića emituje se od ovog vikenda na Radio-televiziji Srbije. Posle izuzetnog uspeha serija "Meso" i "Kosti", pred nama je "Koža". Deset nastavaka emituje se subotom i nedeljom u 20… »
"Na tu adresu dolazi sa dve torbe! Jedna je u ruci, druga je u duši" Vesna Trivalić o seriji "Koža": "Novoj ulozi dala sam…
Kurir 21.01.2024
Posle izuzetnog uspeha serija "Meso" i "Kosti", pred nama je "Koža" - završni deo čuvene Banjalučke trilogije, koja ovog vikenda stiže na Prvi program Radio-televizije Srbije. Deset delova režirao je Saša Hajduković, a scenarista je Nikola Kolja… »
Vesti dana »
„Nasilje u porodici nije privatna stvar“: Od početka godine u porodičnom nasilju ubijeno 17 žena (VIDEO)
Zoom UE pre 4 satijoš 33 povezane
Tuča i cirkus u Skupštini! Đilas u centru sukoba, opozicija od početka opstruisala rad - Obezbeđenje moralo da reaguje (foto/video)
Kurir pre 6 minutajoš 158 povezanih
Opozicija u Novom Sadu traži suspenziju policajaca za koje tvrde da su pretukli jednog od uhapšenih na protestu
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 24 povezane
"Čekamo još informacija o srpskim turistima": Seničić o brodu koji je potonuo u području prepunom ajkula
Mondo pre 1 satjoš 19 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
NIN pre 4 satijoš 27 povezanih