Повезане вести
Највећи Трампов супарник одустао од председничке трке! Водио у неколико анкета, а сада је донео неочекивану одлуку
Мондо 21.01.2024
Рон ДеСантис одустао од председничке трке. Рон ДеСантис одустао од председничке трке. Кандидат за председника САД Рон ДеСантис, који је некада важио за најбољу опцију републиканаца против Доналда Трампа, одустао је од… »
Рон ДеСантис је одустао од своје председничке кандидатуре и подржао Доналда Трампа
Нови магазин 21.01.2024
Гувернер Флориде Рон ДеСантис је одустао од своје кампање за републиканску номинацију за председника САД и подржао је бившег председника Доналда Трампа. "Јасно ми је да вец́ина републиканских бирача на предизборима жели да пружи… »
Рон Десантис се повукао из трке за председничког кандидата и подржао Трампа
Вести онлине 21.01.2024
Гувернер Флориде Рон Де Сантис изненада је одустао од даље трке за председничког кандидата Републиканске партије. Он је подржао бившег председника Доналда Трампа и видеопоруком завршио кампању. – Поносан сам што сам испунио 100… »
Десантис се повукао из републиканске трке за председничке изборе у САД
Инсајдер 21.01.2024
Гувернер америчке савезне државе Флориде Рон Десантис повукао се 21.јануара из републиканске трке за председничке изборе у САД. Ова одлука уследила је након што је главни кандидат Доналд Трамп освојио изборе у Републиканској… »
Нова 21.01.2024
Гувернер Флориде Рон ДеСантис изненада је одустао од даље трке за председничког кандидата Републиканске партије. Он је подржао бившег председника Доналда Трампа и видеопоруком завршио кампању. “Поносан сам што сам испунио 100… »
ДеСантис одустао од кандидатуре: Велики обрт у трци за републиканског кандидата - "Већина жели да пружи Трампу још једну шансу"…
Курир 21.01.2024
Гувернер Флориде Рон ДеСантис је одустао од своје кампање за републиканску номинацију за председника САД и подржао је бившег председника Доналда Трампа. - Јасно ми је да вец́ина републиканских бирача на предизборима жели да… »
ДеСантис одустао од кандидатуре за председничког кандидата републиканаца и подржао Трампа
Недељник 21.01.2024
Рон ДеСантис, десничарски оријентисан гувернер Флориде, одустао је од своје кандидатуре за представника републиканаца и подржао Доналда Трампа, пише Гардијан. „Јасно ми је да вец́ина републиканских бирача на изборима жели да… »
Н1 Инфо 21.01.2024
Гувернер Флориде Рон ДеСантис изненада је одустао од даље трке за председничког кандидата Републиканске партије. Он је подржао бившег председника Доналда Трампа и видеопоруком завршио кампању. “Поносан сам што сам испунио 100… »
Рон ДеСантис одустао од председничке трке и подржао Трумпа
Слободна Европа 21.01.2024
Гувернер Флориде Рон ДеСантис у недељу је суспендовао своју кампању за републиканску председничку номинацију пред страначке изборе у Њу Хемпширу и подржао Доналда Трампа (Трумп), окончавши кандидатуру која није испунила… »
Вести дана »
Данас почиње пријава за легализацију објеката! Ко закасни, ризикује да му држава узме некретнину
Каматица пре 39 минутајош 14 повезаних
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Радио сто плус пре 34 минутајош 14 повезаних
Јокић на скок од трипл-дабла у победи Денвера над Шарлотом
Радио сто плус пре 4 минутајош 17 повезаних
Тајланд напао Камбоџу: Пропао Трампов мировни план, нова војна ескалација прети да запали цео континент
Мондо пре 34 минутајош 10 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Нови магазин пре 19 минутајош 9 повезаних