Povezane vesti
„Uvek moj vođa, moj najbolji prijatelj“: Glumac iz čuvene serije preminuo u 59. godini, sestra se oprostila od njega
Nova 21.01.2024
Američki glumac Dejvid Gejl preminuo je u 59. godini. Tužnu vest potvrdila je njegova sestra Kejti Kolmenares. „Jedva da postoji dan u mom životu da nisi bio pored mene. Uvek moj vođa, moj najbolji prijatelj, spreman da se suoči sa bilo čim i bilo… »
U 58. Godini umro slavni glumac iz kultne serije iz 90-ih koju je Srbija obožavala: Glumio rame uz rame sa omiljenom glumicom
Kurir 21.01.2024
Američki glumac Dejvid Gejl, našoj publici najpoznatiji po ulozi u kultnoj seriji " Beverly Hills 90210", preminuo je u 58. godini. Tužne vesti potvrdio je njegov dugogodišnji prijatelj Piter Ferijero, kao i njegova sestra Kejti Kolmenares. Ipak… »
Preminuo slavni glumac iz serije "beverli hils": Imao je 58 godina, igrao rame uz rame sa teško bolesnom glumicom
Mondo 21.01.2024
Američki glumac Dejvid Gejl, našoj publici najpoznatiji po ulozi u kultnoj seriji "Beverly Hills 90210", preminuo je u 58. godini. Američki glumac Dejvid Gejl, našoj publici najpoznatiji po ulozi u kultnoj seriji "Beverly Hills 90210", preminuo je u… »
Umro čuveni glumac iz kultne serije
Alo 21.01.2024
Tužne vesti potvrdila je njegova sestra Kejti Kolmenares, ali uzrok smrti nije objavljen. Američki glumac Dejvid Gejl najpoznatiji po ulozi u seriji "Beverly Hills 90210", preminuo je u 58. godini. Tužne vesti potvrdila je njegova sestra Kejti… »
Vesti dana »
Napadač iz Magdeburga u pritvoru, nema naznaka o islamističkim motivima
RTV pre 2 satajoš 9 povezanih
U 16h na Slaviji protest studenata, poljoprivrednika i građana: „Ovo je borba celog naroda“
N1 Info pre 1 satjoš 6 povezanih
Helikopter Hitne pomoći pao na krov bolnice u Turskoj, poginulo četvoro ljudi
Euronews pre 53 minutajoš 9 povezanih
Srbi će se oduševiti šta je pisalo Usiku na majici: Preko poruke stavio ogroman krst usred Saudijske Arabije
Telegraf pre 3 satajoš 8 povezanih