Povezane vesti
Horor na Vračaru! U stanu pronađen skelet čoveka, niko ga nije video 3 godine!
Kurir 21.01.2024
Ljudski skelet pronađen je juče u stanu na Vračaru. Prema saznanjima, u tom stanu je sam živeo Ilija J. koji je imao oko 90 godina. Ono što je neverovatno je da su komšije rekle da Iliju nisu videle od 2020. godine. Ostaje nejasno kako niko u zdradi… »
Ljudski skelet pronađen U stanu na Vračaru! Tu je živeo Ilija, ali ga niko nije video od 2020. godine
Mondo 21.01.2024
Ljudski skelet pronađen u stanu na Vračaru. Ljudski skelet pronađen u stanu na Vračaru. Ljudski skelet pronađen je juče u stanu na Vračaru. U tom stanu je sam živeo Ilija J. koji je imao oko 90 godina. Ono što je neverovatno je da su komšije… »
Pronađen skelet u stanu na Vračaru: Iliju niko nije video više od tri godine
Telegraf 21.01.2024
Naložena je obdukcija, koja će da pokaže da li je u pitanju Ilija J. Ljudski skelet pronađen je juče u stanu na Vračaru. Kako saznaje Telegraf.rs, u tom stanu je sam živeo Ilija J. koji je imao oko 90 godina. Ono što je neverovatno je da su… »
Vesti dana »
Vozači, oprez! Zapadna i Centralna Srbija na meti oštrog mraza, u pojedinim delovima prisutna i magla
Telegraf pre 1 satjoš 24 povezane
Vučević: Sastanak sa prosvetarima 9. januara, možemo da rešimo sve do početka drugog polugodišta
RTV pre 39 minutajoš 19 povezanih
Vestbruk uništio Jokićev najbolji potez: Nikola uradio sve, Amerikanac se obrukao zbog Vembanjame!
Mondo pre 21 minutajoš 21 povezana