Povezane vesti

Vlahović: Srećan sam, pomogao sam timu

Vlahović: Srećan sam, pomogao sam timu

Politika 22.01.2024
Srpski fudbaler se nalazi na drugom mestu na listi strelaca Serije A sa 11 golova. Fudbaler Juventusa Dušan Vlahović izjavio je da je srećan što je uspeo da pomogne svom timu da dođe do pobede protiv Lećea (3:0) u meču 21. kola Serije A, prenose… »
Italijanski mediji: "Vlajuvić!"

Italijanski mediji: "Vlajuvić!"

Sportske.net 22.01.2024
Dušan Vlahović je u životnoj formi u ovom trenutku. Uz Paula Dibalu je jedini fudbaler koji je u poslednjih 50 godina postigao dva gola na poslednja dva meča, to je učinio i sinoć protiv Lećea kada je njegov tim slavio sa 3:0. Srpski napadač je… »
Alegri kritikovao Vlahovića! Dušane, što si mu ukrao gol?

Alegri kritikovao Vlahovića! Dušane, što si mu ukrao gol?

Večernje novosti 22.01.2024
FUDBALERI Juventusa pobedili su sinoć u gostima Leče s 3:0 u utakmici 21. kola italijanske Serije A. FOTO: Tanjug/AP Juventus je do trijumfa došao zahvaljujući odličnoj igri u drugom poluvremenu, ali i dvostrukom strelcu, srpskom reprezentativcu… »
Južna Afrika lako sa Namibijom

Južna Afrika lako sa Namibijom

Sportski žurnal 22.01.2024
Tau, Zvane sa dva golai Maseko režirali su ubedljiv trijumf Bafana Bafane. Fudbaleri Južne Afrike pobedili su večeras u Korogou Namibiju sa 4:0, u utakmici drugog kola E grupe na Afričkom kupu nacija. Južna Afrika je povela golom koji je Persi Tau… »
Dušane, što si mu ukrao gol!? Sulude reči Vlahovićevog trenera - da li je moguće šta priča? (video)

Dušane, što si mu ukrao gol!? Sulude reči Vlahovićevog trenera - da li je moguće šta priča? (video)

Mondo 22.01.2024
Čudno ponašanje i čudan odnos Dušana Vlahovića i Masimilijana Alegrija, čoveka koji uvek pokušava da saseče krila srpskom napadaču. Čudno ponašanje i čudan odnos Dušana Vlahovića i Masimilijana Alegrija, čoveka koji uvek pokušava da… »
Vlahović doneo novu pobedu Juventusu u Seriji A

Vlahović doneo novu pobedu Juventusu u Seriji A

Danas 21.01.2024
Juventus je kao gost savladao Leće rezultatom 3:0, a najzaslužniji za trijumf „stare dame“ bio je dvostruki strelac na utakmici Dušan Vlahović. U prvom poluvremenu nije bilo previše prilika, pa smo sve golove videli u drugih 45 minuta. Prvi gol… »
Barselona u završnici utakmice do pobede nad Betisom

Barselona u završnici utakmice do pobede nad Betisom

Danas 21.01.2024
Fudbaleri Barselone pobedili su večeras u gostima Betis sa 4:2 u utakmici 21. kola španske La Lige. Gosti iz Katalonije trijumf na gostovanju u Sevilji obezbedili su tek u finišu meča, iako su prethodno imali vođstvo od 2:0, ali je Betis zahvaljući… »
Liverpul lako do pobede protiv Bornmuta

Liverpul lako do pobede protiv Bornmuta

Danas 21.01.2024
Fudbaleri Liverpula pobedili su danas u gostima Bornmut sa 4:0 u utakmici 21. kola negleske Premijer lige. Tim Jirgena Klopa do trijumfa na gostovanju došao je pre svega zahvaljujući dobroj igri u drugom delu meča u kom su viđeni svi golovi. Vodeći… »

Vesti dana »