Повезане вести
Бранимир Несторовић – Вучићев човек у опозицији који ће кад затреба подржати СНС у Београду
Нова 22.01.2024
Одлука да ли ће се ићи на нове изборе у Београду зависи од доктора Бранимира Несторовића и одборника са његове листе. Уколико Несторовић каже не понуди власти, избори у главном граду биће већ кроз неколико месеци. Ипак, најава… »
Алексић: Мислим да се сви припремају за пролећне локалне и београдске изборе
Н1 Инфо 22.01.2024
Мислим да се већ сад сви припремају за пролећне локалне и београдске изборе, казао је председник Народног покрета Србије Мирослав Алексић. Алексић, који је уз потпредседницу Странке слободе и правде Маринику Тепић предводио листу… »
Алексић (Народни покрет Србије): Сви се спрермају за пролећне изборе у Београду
Бета 22.01.2024
Мислим да се већ сад сви припремају за пролећне локалне и београдске изборе, казао је председник Народног покрета Србије Мирослав Алексић. Алексић, који је уз потпредседницу Странке слободе и правде Маринику Тепић предводио листу… »
ИНТЕРВЈУ Мирослав Алексић: Сви се спремају за пролећне изборе у Београду, Бранимир Несторовић није опозиција, већ Вучићев…
Нова 22.01.2024
Мислим да се већ сад сви припремају за пролећне локалне и београдске изборе, каже у интервјуу за новине “Нова” председник Народног покрета Србије Мирослав Алексић, који је уз потпредседницу ССП Маринику Тепић предводио листу… »
Вести дана »
Зрењанин: Ухапшен мушкарац чија је пушка опалила приликом одлагања и усмртила другог мушкарца
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Астон Вили дерби Премијер лиге, 11. узастопна победа у свим такмичењима екипе из Бирмингема
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
Избори на Косову: За 10 посланичких места 55 кандидата из српске заједнице
Данас пре 7 сатијош 2 повезане