Povezane vesti
Prvi rezultati popisa: Većina građana Crne Gore zbori srpskim jezikom
Politika 22.01.2024
Prema prvim i nezvaničnim rezultatima popisa stanovništva većina građana Crne gore govori srpskim jezikom. Crnogorska uprava za statistiku najavila je da će 25. januara saopštiti preliminarne rezultate popisa stanovništva koji je obavljen od 3. do 28… »
Prva, nezvanična saznanja rezultata popisa u CG: Crnogorci se vraćaju iskonskom identitetu?!
Kurir 22.01.2024
Uprava za statistiku Crne Gore najavila je da će 25. januara saopštiti preliminarne rezultate popisa stanovništva, domaćinstava i stanova u toj zemlji koji je počeo 3. decembra i trajao sve do 28. decembra 2023. Večernje novosti navode da, kao što se… »
Srpski na Pragu ustava: Crnogorci se vraćaju iskonskom identitetu, govore nezvanični rezultati popisa
Večernje novosti 22.01.2024
UPRAVA za statistiku najavila je da će 25. januara saopštiti preliminarne rezultate popisa stanovništva, domaćinstava i stanova u Crnoj Gori koji je počeo 3. decembra i trajao sve do 28. decembra 2023. Kao što se očekivalo, najviše pažnje pobuđuju… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 22 minutajoš 45 povezanih
Blumberg: Predlog SAD Ukrajini predviđa predaju Donbasa i prekid sankcija Rusiji
Vesti online pre 17 minutajoš 41 povezana
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 5 satijoš 32 povezane