Povezane vesti
Teniski maraton pripao zverevu! Nemac posle velike drame pobedio Norija i plasirao se u četvrtfinale Australijan open!
Kurir 22.01.2024
Nemački teniser Aleksandar Zverev obezbedio je plasman u četvrtfinale Australijan opena, nakon što je pobedio Britanca Kamerona Norija 7:5, 3:6, 6:3, 4:6, 7:6 (10:3). Meč je trajao četiri sata i pet minuta. Zverev je šesti teniser sveta, dok je Nori… »
Ukrajinka odbila da se rukuje sa protivnicom! Pobedila i nije ni pogledala drugu teniserku, samo se okrenula ka sudiji (video)
Kurir 22.01.2024
Ukrajinska teniserka, Dajana Jastremska, ostvarila je uspeh karijere, a onda je odbila da se rukuje sa protivnicom. Jastremska je posle velike borbe u dva seta (7:6(8:6), 6:4) pobedila Beloruskinju Viktoriju Azarenku. Nakon odlučujućeg poena je odmah… »
Kakva izjava karlosa alkaraza: Novak? Pa ja sam čudo! Španac odgovorio legendi - ovo niko nije očekivao!
Mondo 22.01.2024
Španski teniser Karlos Alkaraz smatra da može da napravi čudo i pobedi Novaka Đokovića. Španski teniser Karlos Alkaraz smatra da može da napravi čudo i pobedi Novaka Đokovića. Španski teniser Karlos Alkaraz savladao je Miomira Kecmanovića u… »
Želeo je Miša, ali je stvarnost nalagala drugačije - Karlos je ipak bolji igrač u ovom trenutku: Analiza meča Kecmanović…
Kurir 22.01.2024
Specijalni izveštač iz Melburna: Vuk Brajović Želeo je Miša, želeli smo i svi mi da se dođe do pobede na najvećoj aktuelnoj sceni svetskog tenisa – ali je stvarnost nalagala drugačije, potvrdivši da je Karlos Alkaraz u ovom trenutku ipak bolji… »
"Zadovoljan sam kako sam prošao na Australijan openu ove godine" Kecmanović sumirao utiske posle poraza od Alkaraza!
Kurir 22.01.2024
Specijalni izveštač iz Melburna: Vuk Brajović Na kraju zadovoljan ostvarenim, Miomir Kecmanović je došao na oproštajnu konferenciju za medije Australijan Opena 2024. da prenese svoja mišljenja predstavnicima medija iz Srbije. “Mislim da sam igrao… »
Alkaraz se izblamirao - je l' gledam ženski tenis?! Da je ovo Novak rekao počela bi hajka, a sad nikom ništa!
Mondo 22.01.2024
Karlos Alkaraz pokušavao da se izvuče zbog pitanja da li gleda ženski tenis i publika mu nije poverovala da govori istinu. Karlos Alkaraz pokušavao da se izvuče zbog pitanja da li gleda ženski tenis i publika mu nije poverovala da govori istinu… »
AO: Kecmanović solidan ali nemoćan protiv Alkarasa
Radio 021 22.01.2024
Miomir Kecmanović nije uspeo danas da se plasira u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu pošto je izgubio od Španca Karlosa Alkarasa sa 4:6, 4:6, 0:6. Meč Kecmanovića i Alkarasa, 60. i drugog tenisera sveta, trajao je sat i 49… »
Kecmanović nemoćan protiv Alkarasa, Španac u četvrtfinalu AO
Radio sto plus 22.01.2024
Meč Kecmanovića i Alkarasa, 60. i drugog tenisera sveta, trajao je sat i 49 minuta. Bio je ovo drugi duel Kecmanovića i Alkarasa i druga pobeda Španca. Kecmanović je odigrao solidan meč, posebno u prva dva seta koje je Španac dobio uz po jedan… »
Alkaraz lako izašao na kraj sa kecmanovićem, pa se odmah dotakao Novaka: "Ako budem na ovom nivou, imam dobre šanse..."
Kurir 22.01.2024
Karlos Alkaraz je pobedio danas Miomira Kecmanovića i tako obezbedio plasman u četvrtfinale Australijan opena. Drugi teniser sveta je do pobede stigao posle jednog časa i 50 minuta igre u tri seta rezultatom 6:4, 6:4, 6:0. - Sve je radilo za mene, u… »
Zverev preživeo četiri sata drame u Melburnu! Stigao do Alkaraza - sad će "rešetati" zbog suđenja!
Mondo 22.01.2024
Iako ovih dana više misli o sudskom postupku nego o tenisu, Zverev beleži dobre rezultate u Melburnu. Iako ovih dana više misli o sudskom postupku nego o tenisu, Zverev beleži dobre rezultate u Melburnu. Nemački teniser Saša Zverev obezbedio je… »
Medvedev protiv Hurkača u četvrtfinalu Australijan opena
Radio sto plus 22.01.2024
Treći teniser sveta je do svog trećeg četvrtfinala Australijan opena u poslednje četiri godine stigao posle tri sata i 11 minuta igre. Meč je mogao da traje i kraće pošto je u trećem setu vodio sa 5:2, a potom je u desetom gemu imao i dve meč… »
Miša protiv alkaraza ide po pobedu karijere! Kecmanovića čeka pakao na Rod Lejver Areni! Ovo su preduslovi za pobedu Srbina!
Kurir 22.01.2024
Specijalni izveštač iz Melburna - Vuk Brajović Dvostruki osvajač Grend slem trofeja Karlos Alkaraz ga je najavio kao “rat”, ali da li će zaista tako izgledati večerašnji meč (09.00 časova po vremenu u Srbiji) u glavnom terminu na Rod Lejver… »
Vesti dana »
Trostruka obmana i jedna masna laž u centru predstave sa Vučevićevom ostavkom
Nova pre 47 minutajoš 46 povezanih
Deo zaposlenih u RTV traži smene urednika i istinito informisanje
Insajder pre 3 satajoš 34 povezane
Zatvoreni ambulanta i vrtić nakon trovanja zdravstvenih radnika u Nišu: OŠ „Miroslav Antić“ u čijem je dvorištu sumnjiva Toplana uredno radila
Danas pre 5 satijoš 47 povezanih
Kako je Vučićev šef kabineta Ivica Kojić koordinirao aktivnosti na železnici: „Nazvaću svakoga i ubrzaću sve aktivnosti“
Forbes pre 9 satijoš 11 povezanih
“Bomba” Kange za pobedu fudbalera Crvene zvezde protiv Jang Bojsa na oproštaju od Lige šampiona
Vesti online pre 11 minutajoš 44 povezane