Povezane vesti
"Izgledala je kao da ima 185 kilograma, tražila mi je platu unapred": Saša Popović progovorio o prvom susretu s Lepom Brenom -…
Blic 22.01.2024
Kreativni direktor "Granda", Saša Popović, progovorio je o muzičkim počecima Lepe Brene, a sada je otkrio kako je protekao njihov prvi susret. Naime, Popović u prvi mah nije hteo da čuje za nju, jer osim problema sa viškom kilograma. - Učinilo mi se da… »
Tražio sam pevačicu, a ne trafo-stanicu! Rekla je da ima 85 kila, a meni se činilo da ima 185: Ovako je Popović uništio Brenu…
Kurir 22.01.2024
Lepa Brena kad je počinjala karijeru mučila je muku sa kilogramima. Folk zvezda je imala čak 89 kilograma, a kolega Saša Popović ju je upoređivao sa trokrlilnim orarom". Ni njoj se nije dopadao njen tadašnji izgled, pa je promenila ishranu i pocepala… »
Vesti dana »
Centralna izborna komisija Kosova: Sertifikacija konačnih izbornih rezultata verovatno do 6. jula
Insajder pre 43 minutajoš 70 povezanih
Ukinuta vanredna situacija na teritorijma opština Gornji Milanovac i Čačak, vodosnabdevanje normalizovano
RTV pre 3 satajoš 28 povezanih
Izrael i Iran za sada obustavljaju međusobne napade, Tramp tvrdi da on ‘vuče sve poteze’
Južne vesti pre 8 minutajoš 45 povezanih
Iran obustavio vojnu kampanju protiv Izraela, Tramp najavio mogući dogovor o primirju
NIN pre 2 satajoš 31 povezana
Putevi Srbije: Kamioni čekaju tri sata na Batrovcima, četiri na prelazu Šid
Danas pre 4 satijoš 32 povezane