Povezane vesti
"Izgledala je kao da ima 185 kilograma, tražila mi je platu unapred": Saša Popović progovorio o prvom susretu s Lepom Brenom…
Blic 22.01.2024
Kreativni direktor "Granda", Saša Popović, progovorio je o muzičkim počecima Lepe Brene, a sada je otkrio kako je protekao njihov prvi susret. Naime, Popović u prvi mah nije hteo da čuje za nju, jer osim problema sa viškom kilograma. - Učinilo mi… »
Tražio sam pevačicu, a ne trafo-stanicu! Rekla je da ima 85 kila, a meni se činilo da ima 185: Ovako je Popović uništio…
Kurir 22.01.2024
Lepa Brena kad je počinjala karijeru mučila je muku sa kilogramima. Folk zvezda je imala čak 89 kilograma, a kolega Saša Popović ju je upoređivao sa trokrlilnim orarom". Ni njoj se nije dopadao njen tadašnji izgled, pa je promenila ishranu i… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Sklopili ste sraman dogovor“: Veliki broj prosvetara obilazi sedišta sindikalaca, na hiljade studenata pešači do Beograda
Nova pre 4 minutajoš 17 povezanih

Američke carine na sav čelik i aluminijum stupile na snagu: Svi dobavljači će plaćati 25 odsto
Nova ekonomija pre 1 satjoš 38 povezanih

Lavrov: Ni pod kojim uslovom prisustvo NATO trupa u Ukrajini; pogođena luka u Odesi, poginule četiri osobe
RTS pre 28 minutajoš 26 povezanih