Povezane vesti
Hospitalizovan zbog simptoma srčanog udara, usledio šok! Holivudski zavodnik iskreno - "Trne mi leva ruka, pa noga..."
Mondo 22.01.2024
Holivudski glumac Džejmi Dornan podelio je priču o dijagnozi za kojom se suočio na odmoru u Portugalu. Holivudski glumac Džejmi Dornan podelio je priču o dijagnozi za kojom se suočio na odmoru u Portugalu. Holivudski glumac Džejmi Dornan (41)… »
„Osetio sam da mi trne leva ruka, pa leva noga, pa desna ruka“: Holivudski glumac hitno hospitalizovan
Nova 22.01.2024
Holivudski glumac Džejmi Dornan hitno hospitalizovan. Holivudski glumac Džejmi Dornan (41) hospitalizovan je nakon što je pretrpeo „simptome slične srčanom udaru“ dok je bio na odmoru u Portugalu. Do zdravstvenih problema došlo je nakon što je glumac… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Beta pre 2 satajoš 29 povezanih
Užas kod Aleksinca: Žena trovala pse lutalice, pa tela bacala u bunar
Nova pre 6 minutajoš 37 povezanih
Kanal 12: Izrael udario po iranskim nalazištima gasa kako bi poslao američku poruku
Politika pre 11 minutajoš 68 povezanih
Potpisani ugovori za „Osmeh Vojvodine“: Srbija gradi modernu saobraćajnicu od Bačkog Brega do Srbobrana
IndeksOnline pre 3 satajoš 29 povezanih
Goreo paviljon Srbije: Izbio požar tokom radova na krovu vrednog zdanja u venecijanskim Đardinima
Večernje novosti pre 2 satajoš 28 povezanih