Povezane vesti
Hospitalizovan zbog simptoma srčanog udara, usledio šok! Holivudski zavodnik iskreno - "Trne mi leva ruka, pa noga..."
Mondo 22.01.2024
Holivudski glumac Džejmi Dornan podelio je priču o dijagnozi za kojom se suočio na odmoru u Portugalu. Holivudski glumac Džejmi Dornan podelio je priču o dijagnozi za kojom se suočio na odmoru u Portugalu. Holivudski glumac Džejmi Dornan (41)… »
„Osetio sam da mi trne leva ruka, pa leva noga, pa desna ruka“: Holivudski glumac hitno hospitalizovan
Nova 22.01.2024
Holivudski glumac Džejmi Dornan hitno hospitalizovan. Holivudski glumac Džejmi Dornan (41) hospitalizovan je nakon što je pretrpeo „simptome slične srčanom udaru“ dok je bio na odmoru u Portugalu. Do zdravstvenih problema došlo je nakon što je glumac… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran pozvao UN da preduzmu mere protiv kršenja primirja SAD; Uništena dva iranska drona u Ormuskom moreuzu
RTV pre 1 satjoš 32 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: Napadnuto naftno skladište i terminal na Krimu; Peskov: Zelenski želi da ostavi utisak da je Rambo
RTV pre 1 minutjoš 29 povezanih
Netanjahu prati situaciju nakon napada u regionu Šaron: Blokade i potraga u toku
Večernje novosti pre 4 satijoš 35 povezanih
Parlamentarni izbori na Kosovu - treći put na glasanje za godinu i po dana
BBC News pre 11 minutajoš 91 povezana