Povezane vesti
Holivudski zavodnik u bolnici: Glumcu pozlilo na odmoru, otišao na pregled pa usledio šok "Imali smo sreće što smo uopšte…
Kurir 22.01.2024
Holivudski glumac Džejmi Dornan (41) hospitalizovan je nakon što je pretrpeo "simptome slične srčanom udaru" dok je bio na odmoru u Portugalu. Do zdravstvenih problema došlo je nakon što je zgodni glumac naleteo na "otrovne gusenice", otkrio je za… »
Hospitalizovan zbog simptoma srčanog udara, usledio šok! Holivudski zavodnik iskreno - "Trne mi leva ruka, pa noga..."
Mondo 22.01.2024
Holivudski glumac Džejmi Dornan podelio je priču o dijagnozi za kojom se suočio na odmoru u Portugalu. Holivudski glumac Džejmi Dornan podelio je priču o dijagnozi za kojom se suočio na odmoru u Portugalu. Holivudski glumac Džejmi Dornan (41)… »
„Osetio sam da mi trne leva ruka, pa leva noga, pa desna ruka“: Holivudski glumac hitno hospitalizovan
Nova 22.01.2024
Holivudski glumac Džejmi Dornan hitno hospitalizovan. Holivudski glumac Džejmi Dornan (41) hospitalizovan je nakon što je pretrpeo „simptome slične srčanom udaru“ dok je bio na odmoru u Portugalu. Do zdravstvenih problema došlo je nakon što je… »
Vesti dana »
Sledeće sedmice česte temperaturne oscilacije, najtoplije u sredu, 18 stepeni
Politika pre 16 minutajoš 7 povezanih
Prva reakcija Džejka Pola posle pobede nad Tajsonom: "Inspirisao me je najteži i najgori protivnik na planeti"
Telegraf pre 51 minutajoš 10 povezanih
Danas je Đurđic: Ako radite ove poslove na današnji dan to je veliki greh, ove običaje treba ispoštovati
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih
Ostaci drona pali na stambenu zgradu u Kijevu; intenzivirane borbe u pravcu Harkova i Donjeckoj oblasti
RTS pre 17 minutajoš 4 povezane