Povezane vesti
"Srbija bi trebalo da se sprema za napad na Kosovo" Branimir Nestorović: Imamo vojsku, moramo da se pripremamo kao Rusi
Mondo 22.01.2024
Branimir Nestorović, nosilac liste "MI - Glas iz naroda", izjavio je da bi Srbija trebalo da se priprema za rat u emisiji "Balkan info". Branimir Nestorović, nosilac liste "MI - Glas iz naroda", izjavio je da bi Srbija trebalo da se priprema za rat u… »
Nestorović huška na rat: Trebalo bi da se spremamo za napad na Kosovo, skupljamo pare i imamo ratnu privredu VIDEO
Nova 22.01.2024
Kontroverzni doktor i nosilac liste "MI-GLas iz naroda" Branimir Nestorović rekao je nedavno da bi Srbija trebalo da se priprema za napad na Kosovo i za rat. Nestorović je nedavno gostujući u emisiji na kanalu Balkan info, a koja je emitovana 20… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane
SRCE Valjevo: Paljenje automobila tužioca Vujičića direktan vid zastrašivanja
Serbian News Media pre 10 minutajoš 43 povezane
Operativni tim: Od 40 požara u Srbiji nisu lokalizovani samo oni u Deliblatskoj peščari i na Stolovima
Insajder pre 3 satajoš 23 povezane
Novi bilans zemljotresa u Indoneziji: Poginule 53 osobe, 135 povređenih i hiljade raseljenih
Nova pre 5 satijoš 28 povezanih