Повезане вести

Питала сам се зашто сам кажњена: Бивши муж Снежане Савић у 76. години добио близанце са њеном колегиницом

Питала сам се зашто сам кажњена: Бивши муж Снежане Савић у 76. години добио близанце са њеном колегиницом

Стори 22.01.2024
Снежана Савић годинама је била у браку са редитељем Драгославом Лазићем. Након развода остали су у пријатељским односима због ћерке Аните, а бивши муж Снежане Савић добио је близанце у 76. години. Наиме, након развода од… »
Ћерка Снежане Савић је права лепотица! Због мајке често није ишла у школу - Променила професију, ево чиме се сада бави!

Ћерка Снежане Савић је права лепотица! Због мајке често није ишла у школу - Променила професију, ево чиме се сада бави!

Мондо 22.01.2024
Ћерка Снежане Савић израсла је у праву лепотицу која се опробала у више професија. Ћерка Снежане Савић израсла је у праву лепотицу која се опробала у више професија. Снежана Савић једна је од најлепших југословенских глумица и… »
"Нисам ишла у школу јер се моја мама скидала пред камерама" Ћерка Снежане Савић променила професију, ево чиме се сада бави…

"Нисам ишла у школу јер се моја мама скидала пред камерама" Ћерка Снежане Савић променила професију, ево чиме се сада бави…

Блиц 22.01.2024
Ћерку певачице и глумице Снежане Савић, коју је добила из брака са редитељем Драгославом Лазићем, Аниту Лазић смо имали прилике да гледамо у серијама "Сељаци" и "Звездара". Анита Лазић дипломирала је на Факултету политичких… »

Вести дана »