Povezane vesti
Pitala sam se zašto sam kažnjena: Bivši muž Snežane Savić u 76. godini dobio blizance sa njenom koleginicom
Story 22.01.2024
Snežana Savić godinama je bila u braku sa rediteljem Dragoslavom Lazićem. Nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima zbog ćerke Anite, a bivši muž Snežane Savić dobio je blizance u 76. godini. Naime, nakon razvoda od filmske dive Dragoslav… »
Ćerka Snežane Savić je prava lepotica! Zbog majke često nije išla u školu - Promenila profesiju, evo čime se sada bavi!
Mondo 22.01.2024
Ćerka Snežane Savić izrasla je u pravu lepoticu koja se oprobala u više profesija. Ćerka Snežane Savić izrasla je u pravu lepoticu koja se oprobala u više profesija. Snežana Savić jedna je od najlepših jugoslovenskih glumica i oduvek je važila… »
"Nisam išla u školu jer se moja mama skidala pred kamerama" Ćerka Snežane Savić promenila profesiju, evo čime se sada…
Blic 22.01.2024
Ćerku pevačice i glumice Snežane Savić, koju je dobila iz braka sa rediteljem Dragoslavom Lazićem, Anitu Lazić smo imali prilike da gledamo u serijama "Seljaci" i "Zvezdara". Anita Lazić diplomirala je na Fakultetu političkih nauka, a očigledno… »
Vesti dana »

U Požarevcu protest ‘Po spas za sve nas’: Studenti traže vanredne izbore
Al Jazeera pre 4 minutajoš 29 povezanih

Izraelska vojska puca na svakoga ko se približi centru za pomoć
Al Jazeera pre 2 satajoš 21 povezana

VIDEO: Epilog proslave titule PSG-a - dva navijača mrtva, policajac u komi, bar 550 privedenih
Radio 021 pre 1 satjoš 31 povezana