Povezane vesti
Zvezda filma "Sam u kući" hitno hospitalizovana: Slavni glumac će ostati u bolnici do daljeg, stanje mu je kritično
Kurir 22.01.2024
Devin Retraj je hospitalizovan i kako strani mediji navode nalazi se u kritičnom stanju. Najpoznatiji je po ulozi Baza Mekalistera u kultnoj filmskoj franšizi "Sam u kući". Devin (47) inače se našao na sudu a optužen je nasilje u porodici od strane svoje… »
Zvezda filma "Sam u kući" u kritičnom stanju! Glumac hitno hospitalizovan, ostaje u bolnici do daljnjeg!
Mondo 22.01.2024
Zvezda filma "Sam u kući", glumac Devin Retraj nalazi se u kritičnom stanju. Zvezda filma "Sam u kući", glumac Devin Retraj nalazi se u kritičnom stanju. GlumacDevin Retraj (47) hitno je hospitalizovan, a kako prenose strani mediji on se nalazi u… »
Vesti dana »
Tehnološki inovator i general stare garde u fokusu političke krize u Ukrajini
Beta pre 3 minutajoš 33 povezane
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 65 povezanih
Opkoljeni sa tri strane Novo nevreme preti Srbiji, ovi krajevi zemlje će biti prvi na udaru radarski snimci nagoveštavaju gde bi moglo pasti najviše kiše (foto)
Dnevnik pre 4 satijoš 24 povezane
Dačić: „Olivera Katarina proslavila Srbiju širom sveta“
Serbian News Media pre 8 minutajoš 65 povezanih
Skupština u ponedeljak raspravlja o nepoverenju Vladi: Da li se Srbija približava vanrednim izborima?
Serbian News Media pre 4 satijoš 18 povezanih