Povezane vesti
Zvezda filma "Sam u kući" hitno hospitalizovana: Slavni glumac će ostati u bolnici do daljeg, stanje mu je kritično
Kurir 22.01.2024
Devin Retraj je hospitalizovan i kako strani mediji navode nalazi se u kritičnom stanju. Najpoznatiji je po ulozi Baza Mekalistera u kultnoj filmskoj franšizi "Sam u kući". Devin (47) inače se našao na sudu a optužen je nasilje u porodici od strane… »
Zvezda filma "Sam u kući" u kritičnom stanju! Glumac hitno hospitalizovan, ostaje u bolnici do daljnjeg!
Mondo 22.01.2024
Zvezda filma "Sam u kući", glumac Devin Retraj nalazi se u kritičnom stanju. Zvezda filma "Sam u kući", glumac Devin Retraj nalazi se u kritičnom stanju. GlumacDevin Retraj (47) hitno je hospitalizovan, a kako prenose strani mediji on se nalazi u… »
Vesti dana »
Vučić se obraća sutra u 11 časova povodom situacije u Severnoj Mitrovici
Blic pre 39 minutajoš 40 povezanih
Priveden pa pušten Srbin u selu Donje Varage na KiM: I. D. saslušan zbog navodnog terorizma
Euronews pre 15 minutajoš 107 povezanih
Rusi i Sirijci pobegli: Džihadisti zauzeli aerodrom Kveiris - nije bilo borbi!
Pravda pre 2 satajoš 39 povezanih
Pritisci na nastavnike Jovine gimnazije nakon što su učenici treći put učestvovali u akciji „Zastani Novi Sade“
Danas pre 4 satijoš 26 povezanih
Mediji: Pobunjenici ušli u Alep – zatvoren aerodrom, blokirane saobraćajnice prema gradu
RTS pre 51 minutajoš 16 povezanih