Povezane vesti
Zvezda filma "Sam u kući" hitno hospitalizovana: Slavni glumac će ostati u bolnici do daljeg, stanje mu je kritično
Kurir 22.01.2024
Devin Retraj je hospitalizovan i kako strani mediji navode nalazi se u kritičnom stanju. Najpoznatiji je po ulozi Baza Mekalistera u kultnoj filmskoj franšizi "Sam u kući". Devin (47) inače se našao na sudu a optužen je nasilje u porodici od strane svoje… »
Zvezda filma "Sam u kući" u kritičnom stanju! Glumac hitno hospitalizovan, ostaje u bolnici do daljnjeg!
Mondo 22.01.2024
Zvezda filma "Sam u kući", glumac Devin Retraj nalazi se u kritičnom stanju. Zvezda filma "Sam u kući", glumac Devin Retraj nalazi se u kritičnom stanju. GlumacDevin Retraj (47) hitno je hospitalizovan, a kako prenose strani mediji on se nalazi u… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Sve o Misiji EP u Beogradu: Vlast nezadovoljna sastankom, propala im „zamka“ za Piculu. Opozicija tražila sankcije za pojedince
Nova pre 2 satajoš 56 povezanih
Brnabić: Opozicija od evroparlamentaraca tražila sankcije za Srbiju i prekid evropskih fondova
RTS pre 3 minutajoš 22 povezane
Račun za struju vam je ogroman? Krivi su ovi „tihi potrošači“ kojih niste ni svesni
Danas pre 8 satijoš 9 povezanih
Opozicija iznela predloge pred evroparlamentarce: Usloviti povlačenje novca iz fondova i uvesti sankcije funkcionerima SNS
N1 Info pre 18 minutajoš 25 povezanih