Povezane vesti
Zvezda filma "Sam u kući" hitno hospitalizovana: Slavni glumac će ostati u bolnici do daljeg, stanje mu je kritično
Kurir 22.01.2024
Devin Retraj je hospitalizovan i kako strani mediji navode nalazi se u kritičnom stanju. Najpoznatiji je po ulozi Baza Mekalistera u kultnoj filmskoj franšizi "Sam u kući". Devin (47) inače se našao na sudu a optužen je nasilje u porodici od strane… »
Zvezda filma "Sam u kući" u kritičnom stanju! Glumac hitno hospitalizovan, ostaje u bolnici do daljnjeg!
Mondo 22.01.2024
Zvezda filma "Sam u kući", glumac Devin Retraj nalazi se u kritičnom stanju. Zvezda filma "Sam u kući", glumac Devin Retraj nalazi se u kritičnom stanju. GlumacDevin Retraj (47) hitno je hospitalizovan, a kako prenose strani mediji on se nalazi u… »
Vesti dana »

Angelinu Topić milimetri delili od zlata: Pogledajte detalj zbog kog je ostala bez medalje
Mondo pre 48 minutajoš 10 povezanih

Dan žalosti u Novom Sadu zbog smrti Vukašina (18): On je 16. žrtva pada nadstrešnice na železničkoj stanici
Mondo pre 30 minutajoš 6 povezanih

Tabloidi pucnjavu u Odžacima koriste za huškanje na sukobe:„Vođa protesta upucao čoveka koji je branio opštinu“
N1 Info pre 30 minutajoš 2 povezane

Potukli se u toku protesnog okupljanja: Obojica bila u alkoholisanom stanju, policija im odredila zadržavanje
Blic pre 1 minutjoš 4 povezane