Повезане вести
Комшије мине Костић развезале језик: Дечко је оптуживао да га вара, последња 2 месеца из њеног стана су се чули крици и свађа…
Курир 23.01.2024
Вест да је Мина Костић против свог бившег партнера Николе поднела кривичну пријаву због малтретирања шокирала је регион! Јутро након што је Курир ексклузивно објавио ову информацију, наша екипа посетила је крај где певачица… »
"Проверавао сам јој телефон јер је брисала поруке": Огласио се бивши дечко Мине Костић којег је пријавила за малтретирање…
Блиц 23.01.2024
Певачица Мина Костић 17. јануара пријавила је полицији бившег дечка, фитнес тренера Николу Срећковића за малтретирање и претње. Након низ оптужби и њених оглашавања, сада се огласио Никола и изнео своју страну приче. - Овако… »
Прво оглашавање бившег дечка мине Костић након што га је пријавила за насиље: Волео бих да имам забрану приласка доживотно!…
Курир 23.01.2024
Певачица Мина Костић је бившег дечка Николу, који је деветнаест година млађи од ње, пријавила због малтретирања, о чему је писао Курир. Она је истакла да је трпела психичко, али не и физичко насиље, као и да јој је Никола… »
(Видео) "трпела сам и ћутала, то није био први пут": Мина Костић открила детаље након што је пријавила дечка полицији…
Блиц 23.01.2024
Певачица Мина Костић, 17. јануара поднела је кривичну пријаву против бившег партнера Николе С., који је 15 година млађи од ње. Мина је сада испричала да је до тада ћутала и трпела понашање њеног бившег партнера. - Да пријавила… »
Сва у црном, са њом овај мушкарац! Мина Костић први пут у јавности након скандала са бившим - открила нове детаље!
Мондо 23.01.2024
Мина Костић стала је пред представнике домаћих медија, први пут након што је бившег пријавила полицији. Мина Костић стала је пред представнике домаћих медија, први пут након што је бившег пријавила полицији. Мина Костић појавила… »
Трпела сам насиље: Мина Костић изнела у јавност детаље тортуре коју је прошла с 19 година млађим дечком Николом
Вечерње новости 23.01.2024
МИНА КОСТИЋ која је 17. јануара пријавила полицији бившег дечка Николу Срећковића због психичког насиља, решила је јавно проговори о свим детаљима краха љубави. Фото: АТА имагес - Трпела сам психичко насиље, не физичко, али… »
Правио ми проблеме на наступима, узимао телефон... Мина Костић потврдила - 19 година млађи дечко добио забрану приласка
Мондо 23.01.2024
Мина Костић открила да је трпела психичко насиље. Мина Костић открила да је трпела психичко насиље Певачица Мина Костић поднела је кривичну пријаву полицији против емотивног партнера Николе. Мини је Никола наводно слао претеће… »
Бивши дечко Мине Костић добио забрану приласка, певачица се огласила: „Трпела сам психичко малтретирање и добијала увредљиве…
Нова 23.01.2024
Певачица Мина Костић пријавила је бившег дечка, 19 година млађег Николу, због наводног малтретирања. Она је 17. јануара поднела кривичну пријаву у полицији против Николе с којим је била у вези нешто више од годину дана. Сада се… »
"Опростила сам му": Огласила се Мина Костић након што је 15 година млађег дечка пријавила за малтретирање: "Полиција ради…
Блиц 23.01.2024
Певачица Мина Костић, 17. јануара поднела је кривичну пријаву против бившег партнера Николе С., који је 15 година млађи од ње. Певачица се сада огласила за "Блиц" и кратко истакла да је добро. - Добро сам хвала Богу, опростила… »
Да ли је ово претходило свађи мине Костић и 19 година млађег дечка? Певачица га пријавила полицији, он се одмах огласио!
Мондо 23.01.2024
Певачица Мина Костић је наводно бившег дечка Николу, који је деветнаест година млађи од ње, пријавила због малтретирања. Певачица Мина Костић је наводно бившег дечка Николу, који је деветнаест година млађи од ње, пријавила… »
Разлог сукоба између Мине Костић и дечка: Певачица га пријавила полицији, ево шта је претходило томе
Блиц 23.01.2024
Певачица Мина Костић пријавила је свог бившег партнера Николу за малтретирање и против њега је 17. јануара поднела кривичну пријаву, а како пишу медији до сукоба међу њима је дошло наводно због преваре. Мина је бившег партнера… »
Огласио се бивши дечко мине коситћ: Ево шта је Никола поручио након што је певачица поднела кривичну пријаву против њега…
Блиц 22.01.2024
Певачица Мина Костић, 17. јануара поднела је кривичну пријаву против бившег партнера Николе С., који је 15 година млађи од ње. Како се наводи, она га је пријавила полицији за малтретирање и претње, а након тога Никола се… »
Ово је дечко којег је Мина Костић пријавила полицији за малтретирање: Овако је упознала 15 година млађег, планирала и дете са…
Блиц 22.01.2024
Певачица Мина Костић пријавила је свог бившег партнера Николу за малтретирање и против њега је 17. јануара поднела кривичну пријаву. Како се наводи, Мини је дечко слао претеће поруке и правио љубоморне сцене. Иначе, она је… »
Вести дана »
Изведен је сурови напад; Русија у паници од одмазде? Издали хитно упозорење ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 19 минутајош 24 повезане
Првог дана примене закона поднето више од 19.000 захтева за легализацију
Време пре 10 минутајош 19 повезаних
Црно јутро у Никшићу: Две особе убијене ножем у стану у центру града, за убицом се трага
РИНА пре 50 минутајош 17 повезаних
Време се колеба између зиме и пролећа: Ледено јутро, магла без краја, а температуре скачу до 15 степени
Дневник пре 1 сатјош 15 повезаних