Повезане вести

"Тек ћеш се насикирати, Селма Бајрами": Певачица се не зауставља, најновијим коментаром изазива нови бес народа - још се и…

"Тек ћеш се насикирати, Селма Бајрами": Певачица се не зауставља, најновијим коментаром изазива нови бес народа - још се и…

Курир 23.01.2024
Босанскохерцеговачка певачица Селма Бајрами враћена је у понедеља са Аеродрома "Никола Тесла" јер јој је забрањен улаз у Србију због певања албанских националистичких песама и показивања двоглавог орла. Свако ко је позове у… »
"Национализам је тема за оне који зарађују 300 евра месечно!" Селма Бајрами новом објавом додатно разбеснела јавност

"Национализам је тема за оне који зарађују 300 евра месечно!" Селма Бајрами новом објавом додатно разбеснела јавност

Курир 23.01.2024
Након што је јуче, 22. јануара, враћена са београдском аеродрома пошто јој је званично забрањен улазак у Србију, певачица Селма Бајрами не престаје да се оглашава. Она је овог пута цитирала Рамба Амадеуса који је говорио о… »
"Превише сам Ја отмена..." Селма Бајрами се у јеку скандала не зауставља, повукла још један шок потез

"Превише сам Ја отмена..." Селма Бајрами се у јеку скандала не зауставља, повукла још један шок потез

Курир 23.01.2024
Селма Бајрами не престаје са објавама и провокацијама на друштвеним мрежама пошто јој је забрањен улазак у Србију. Босанскохерцеговаћка певачица је данас искористила прилику да удари и на "српску светињу" Новака Ђоковића… »
"Превише сам Ја: Отмена..." Селма Бајрами у јеку скандала око забране уласка у Србију шаље јасну поруку, па повлачи још један…

"Превише сам Ја: Отмена..." Селма Бајрами у јеку скандала око забране уласка у Србију шаље јасну поруку, па повлачи још један…

Блиц 23.01.2024
Фолк певачица из Босне и Херцеговине, Селма Бајрами, задржана је јуче на аеродрому када је покушала да уђе у Србију, након чега је одмах укрцана у авион којим је испраћена из земље, о чему не престаје да се прича. Она је мало… »
"Певаћу где год будем желела!" Нова провокација Селме Бајрами: "Поздрав за све људе у Србији"

"Певаћу где год будем желела!" Нова провокација Селме Бајрами: "Поздрав за све људе у Србији"

Курир 23.01.2024
Босанска певачица Селма Бајрами задржана је јуче на аеродрому када је покушала да уђе у Србију, о чему је писао Курир. Њој је забрањен улазак у Србију, а певачица се сада укључила уживо на друштвеној мрежи Инстаграм где је… »
Поздрав за све људе у Србији који су још нормални: Селма Бајрами у лајву – "Јесте ли сигурни да сам забрањена?!"

Поздрав за све људе у Србији који су још нормални: Селма Бајрами у лајву – "Јесте ли сигурни да сам забрањена?!"

Мондо 23.01.2024
Селма Бајрами огласила се на свом Инстаграму након забране уласка у Србију. Селма Бајрами огласила се на свом Инстаграму након забране уласка у Србију. Певачица Селма Бајрами претходног дана слетела је на београдски аеродром, те… »
Селма Бајрами опет објавила снимак из Београда: Забрањен улазак у Србију, она одврнула песму и снима се код Сава Центра

Селма Бајрами опет објавила снимак из Београда: Забрањен улазак у Србију, она одврнула песму и снима се код Сава Центра

Мондо 23.01.2024
Певачица Селма Бајрами не престаје са објавама на друштвеним мрежама. Певачица Селма Бајрами не престаје са објавама на друштвеним мрежама Певачици Селми Бајрами јуче је изречена забрана уласка у Србију. Певачица је враћена са… »
Селма Бајрами поново провоцира: Због срамне поруке о Новаку Ђоковићу цела Србија бесна

Селма Бајрами поново провоцира: Због срамне поруке о Новаку Ђоковићу цела Србија бесна

Вечерње новости 23.01.2024
НАКОН што је јуче, 22. јануара, враћена са београдском аеродрома пошто јој је званично забрањен улазак у Србију, а по налогу бившег директора БИА Александра Вулина, певачица Селма Бајрами не престаје да провоцира. Фото: АТА… »
Селма Бајрами нема ни стида ни образа! Удара на све што је српско, у скандал умешала Новака Ђоковића па споменула и Риту Ору…

Селма Бајрами нема ни стида ни образа! Удара на све што је српско, у скандал умешала Новака Ђоковића па споменула и Риту Ору…

Курир 23.01.2024
Босанскохерцеговаћка певачица Селма Бајрами не престаје са објавама и провокацијама на друштвеним мрежама пошто јој је забрањен улазак у Србију и враћена је првим авионом за Сарајево због певања албанских националистичких… »
Ударила на Нолета па споменула и риту ору! Након што је "пољубила врата" Србије, Селма не бира средства да блати друге!

Ударила на Нолета па споменула и риту ору! Након што је "пољубила врата" Србије, Селма не бира средства да блати друге!

Мондо 23.01.2024
Иако наводи да је забрана уласка у земљу није нимало погодила, Селма Бајрами не престаје са објавама и провокацијама на друштвеним мрежама. Иако наводи да је забрана уласка у земљу није нимало погодила, Селма Бајрами не… »
Селма се не зауставља! Најновијим коментаром се ругала и опет изазвала бес народа: "Тек ћеш се насикирати!" фото

Селма се не зауставља! Најновијим коментаром се ругала и опет изазвала бес народа: "Тек ћеш се насикирати!" фото

Мондо 23.01.2024
Селма Бајрами враћена је са Аеродрома "Никола Тесла" јер јој је забрањен улаз у Србију, због певања албанских националистичких песама и показивања двоглавог орла. Она се пак прави да је то није нимало погодило! Селма Бајрами… »
И овој звезди Гранда је доживотно забрањен улазак у Србију! "Ја сам то што јесам, имам моју Босну и Санџак!"

И овој звезди Гранда је доживотно забрањен улазак у Србију! "Ја сам то што јесам, имам моју Босну и Санџак!"

Мондо 23.01.2024
Након што му је 2. августа 2021. године забрањено да уђе у Србију, певач је рекао да није ни покушавао да дође у Србију већ у "свој Нови Пазар"! Након што му је 2. августа 2021. године забрањено да уђе у Србију, певач је рекао… »
Велича и даље крвника насера орића! И овај БиХ певач не сме да уђе у Србију, покушао да пређе границу, а џаба!

Велича и даље крвника насера орића! И овај БиХ певач не сме да уђе у Србију, покушао да пређе границу, а џаба!

Курир 23.01.2024
Позната фолк певачица Селма Бајрами задржана је на аеродрому када је покушала да уђе у Србију, након чега је одмах укрцана у авион којим је испраћена из земље. Босанскохерцеговачкој певачици забрањено је да уђе у Србију због… »
Селма се не зауставља: "Нек пукну душмани", ево шта све певачица поручује након забране уласка у Србију и објављивања…

Селма се не зауставља: "Нек пукну душмани", ево шта све певачица поручује након забране уласка у Србију и објављивања…

Блиц 23.01.2024
Фолк певачица Селма Бајрами задржана је јуче на аеродрому када је покушала да уђе у Србију, након чега је одмах укрцана у авион којим је испраћена из земље, о чему не престаје да се прича. Селма је мало потом поделила снимак из… »
"Доживотно ми је забрањен улаз у Србију, али ја имам моју Босну": И овај певач не сме да уђе у нашу земљу, покушао да пређе…

"Доживотно ми је забрањен улаз у Србију, али ја имам моју Босну": И овај певач не сме да уђе у нашу земљу, покушао да пређе…

Блиц 23.01.2024
Позната фолк певачица Селма Бајрами задржана је јуче на аеродрому када је покушала да уђе у Србију, након чега је одмах укрцана у авион којим је испраћена из земље, о чему не престаје да се прича. Међутим, она није једина која… »

Вести дана »