Povezane vesti
Bilčik: Sve strane da prihvate sve izborne rezultate
Politika 23.01.2024
Bilčik je kazao da se niko iz Evropske unije nije mešao, a ukoliko postoje takvi izveštaji – potrebno je da budu veoma ozbiljno razmotreni. Poslanik Evropskog parlamenta i izvestilac Evropske unije za Srbiju Vladimir Bilčik izjavio je da ne… »
Bilčik: Ne treba predviđati međunarodnu istragu o izborima u Srbiji
Radio 021 23.01.2024
Poslanik Evropskog parlamenta i izvestilac tog tela EU za Srbiju Vladimir Bilčik izjavio je 11. januara da ne predviđa i da bi bilo neobično predviđati bilo kakvu međunarodnu istragu izbora u Srbiji. NAPOMENA: Izjavu evroparlamentarca Vladimira… »
Šta Bilčik misli o međunarodnoj istrazi u vezi srpskih izbora?
Danas 23.01.2024
Poslanik Evropskog parlamenta i izvestilac tog predstavničkog tela Evropske unije za Srbiju Vladimir Bilčik izjavio je danas da ne predviđa i da bi bilo neobično predviđati bilo kakvu međunarodnu istragu u kontekstu izbora u Srbiji. U intervjuu… »
Bilčik ne predviđa međunarodnu istragu izbora u Srbiji
Nova 23.01.2024
Poslanik Evropskog parlamenta i izvestilac Evropske unije za Srbiju Vladimir Bilčik izjavio je da ne predviđa bilo kakvu međunarodnu istragu izbora u Srbiji. U intervjuu Glasu Amerike Vladimir Bilčik je rekao da je na institucijama Srbije da otklone… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Uprava Beogradskog univerziteta danas odgovara Vučiću, zakazan protest u Kragujevcu: „Ako jedan od nas dobije otkaz, svi ćemo da damo otkaz“
Nova pre 8 minutajoš 26 povezanih
„Neka sam ja sve morao da istrpim, takva mi je, valjda, karma“: Kako je Teofil Pančić govorio za Nova.rs
Nova pre 13 minutajoš 33 povezane
Novi američki nameti na kineske proizvode stupili na snagu, Peking uzvraća kontramerama
BBC News pre 49 minutajoš 34 povezane