Povezane vesti
Muzička slikovnica „Moj Vivaldi“ na Trgu Radomira Putnika
U centar 23.01.2024
Muzički centar Kragujevac, u okviru koncertne sezone, organizuje muzičku slikovnicu „Moj Vivaldi“ u sredu 24. januara 2024. godine na Trgu Radomira Putnika u Kragujevcu. Muzička slikovnica Moj Vivaldi je muzičko-edukativni program za decu… »
RTK 23.01.2024
Muzički centar Kragujevac, u okviru koncertne sezone, organizuje muzičku slikovnicu „Moj Vivaldi“ u sredu 24. januara 2024. godine na Trgu Radomira Putnika u Kragujevcu. Muzička slikovnica Moj Vivaldi je muzičko-edukativni program za decu… »
„Moj Vivaldi” u sredu na Trgu vojvode Radomira Putnika
Glas Šumadije 23.01.2024
Muzički centar Kragujevac, u okviru koncertne sezone, organizuje muzičku slikovnicu „Moj Vivaldi” u sredu, 24. januara, na Trgu Vojvode Putnika u Kragujevcu. „Moj Vivaldi” je muzičko edukativni program za decu predškolskog i školskog uzrasta… »
„Moj Vivaldi“ u sredu na Trgu Vojvode Putnika
Veliki park 23.01.2024
Muzički centar Kragujevac, u okviru koncertne sezone, organizuje muzičku slikovnicu „Moj Vivaldi“ u sredu, 24. januara, na Trgu Vojvode Putnika u Kragujevcu. „Moj Vivaldi“ je muzičko edukativni program za decu predškolskog i osnovno školskog… »
InfoKG 23.01.2024
Muzički centar Kragujevac, organizuje muzičku slikovnicu „Moj Vivaldi“, sutra u 19 časova na Trgu Radomira Putnika. Muzička slikovnica „Moj Vivaldi“ je muzičko-edukativni program za decu predškolskog i osnovnog školskog uzrasta. Predstavlja… »
Vesti dana »
Đurić potpisao memorandume sa Sijartom: Nova era saradnje Srbije i Mađarske
Blic pre 29 minutajoš 1 povezana
Ovo je kuća gde je izboden mladić (23): Poznato i njegovo trenutno stanje: Užas kod Novog Pazara (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana