Повезане вести
ПОКС: Београд крађу не прашта
Данас 23.01.2024
Потпредседник Покрета обнове краљевине Србије Владимир Ђорђевић изјавио је данас поводом позива првог на листи Српске напредне странке Александра Шапића на разговоре о потенцијалној сарадњи да им Београд и Београђани никада… »
Шапић позвао све носиоце мандата да разговарају о потенцијалној сарадњи; Јерковић: Одлука после састанка са Удружењем "Ми"…
Инсајдер 23.01.2024
Потпредседник Српске напредне странке и кандидат за градоначелника листе "Александар Вучић - Београд не сме да стане", Александар Шапић саопштио је да упућује јавни позив свим носиоцима мандата у Скупштини града Београда, а пре… »
Ми - Глас из народа одбили Шапићев позив: Нећемо у коалицију ни са ким!
Правда 23.01.2024
Потпредседник Српске напредне странке и кандидат за градоначелника листе "Александар Вучић - Београд не сме да стане", Александар Шапић саопштио је да упућује јавни позив свим носиоцима мандата у Скупштини града Београда, а пре… »
"Ми-Глас из народа" поновио став да не жели у коалицију ни са СНС-СПС, ни са СПН
Инсајдер 23.01.2024
Покрет "Ми-Глас из народа" поновио је у уторак, 23. јануара, свој став да не подржава улазак у коалицију у београдску Скупштину ни са коалицијом СНС-СПС, ни са потенцијалном коалицијом листе Србија против насиља и НАДА. Они су… »
Шапић (СНС) позвао нове београдске одборнике на ‘разговор о потенцијалној сарадњи’
Радио сто плус 23.01.2024
Шапић је, у саопштењу, на интернет страници Српске напредне странке (СНС) чији је функционер, нагласио да се позив првенствено односи на одборнике из листе “Ми – глас из народа”. “С обзиром да је Градска изборна комисија на… »
ПОКС о Шапићевом позиву: У политичку пензију поведите и бивше и нове коалиционе партнере
Нови магазин 23.01.2024
Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) саопштио је данас, одговарајући на позив председника Привременог органа Града Београда Александра Шапића на разговор о потенцијалној сарадњи, да је време да владајућа већина са собом у… »
"Ми-Глас из народа" поновио став: Не подржавамо коалицију ни са СНС-СПС, ни са Србијом против насиља
Еуроневс 23.01.2024
Покрет "Ми-Глас из народа" поновио је свој став да не подржава улазак у коалицију у београдску Скупштину ни са коалицијом СНС-СПС, ни са потенцијалном коалицијом листе Србија против насиља и НАДА. Они су то саопштили на свом Икс… »
Шапић упутио јавни позив одборницима за сарадњу: „Пре свега листи Ми – глас из народа“
Н1 Инфо 23.01.2024
Шапић позвао све носиоце мандата да разговарају о потенцијалној сарадњи
Еуроневс 23.01.2024
Шапић највећи џокер опозиције: Откривање „меког трбуха“ Александра Вучића
Нова 23.01.2024
Како је Александар Шапић од најављеног великог појачања напредњака постао проблематичан градоначелник којег прате афере и који није донео ниједан нови глас Српској напредној странци. Прошлог понедељка (8. јануар) одржана је… »
Шапић упутио јавни позив свима који су постали одборници да разговарају о сарадњи: Пре свега Јерковићу са Несторовићеве листе…
Нова 23.01.2024
Александар Шапић позвао одборнике на разговор о сарадњи на формирању градске власти
Телеграф 23.01.2024
Пре свега позвао је одборнике листе "Ми - Глас из народа" Потпредседник Српске напредне странке и кандидат за градоначелника листе "Александар Вучић - Београд не сме да стане", Александар Шапић, саопштио је да упућује јавни позив… »
Вести дана »

Протест у Београду Удружења за заштиту животиња против нацрта закона
Бета пре 3 сатајош 12 повезаних

Србија "почистила" Турску у Дејвис купу, преокрет браће Сабанов ставио тачку
РТС пре 1 сатјош 33 повезане