Povezane vesti
POKS: Beograd krađu ne prašta
Danas 23.01.2024
Potpredsednik Pokreta obnove kraljevine Srbije Vladimir Đorđević izjavio je danas povodom poziva prvog na listi Srpske napredne stranke Aleksandra Šapića na razgovore o potencijalnoj saradnji da im Beograd i Beograđani nikada neće oprostiti izbornu… »
Šapić pozvao sve nosioce mandata da razgovaraju o potencijalnoj saradnji; Jerković: Odluka posle sastanka sa Udruženjem "Mi"…
Insajder 23.01.2024
Potpredsednik Srpske napredne stranke i kandidat za gradonačelnika liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane", Aleksandar Šapić saopštio je da upućuje javni poziv svim nosiocima mandata u Skupštini grada Beograda, a pre svega listi Mi - Glas iz… »
Mi - Glas iz naroda odbili Šapićev poziv: Nećemo u koaliciju ni sa kim!
Pravda 23.01.2024
Potpredsednik Srpske napredne stranke i kandidat za gradonačelnika liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane", Aleksandar Šapić saopštio je da upućuje javni poziv svim nosiocima mandata u Skupštini grada Beograda, a pre svega listi "Mi - Glas iz… »
"Mi-Glas iz naroda" ponovio stav da ne želi u koaliciju ni sa SNS-SPS, ni sa SPN
Insajder 23.01.2024
Pokret "Mi-Glas iz naroda" ponovio je u utorak, 23. januara, svoj stav da ne podržava ulazak u koaliciju u beogradsku Skupštinu ni sa koalicijom SNS-SPS, ni sa potencijalnom koalicijom liste Srbija protiv nasilja i NADA. Oni su to saopštili na svom X… »
Šapić (SNS) pozvao nove beogradske odbornike na ‘razgovor o potencijalnoj saradnji’
Radio sto plus 23.01.2024
Šapić je, u saopštenju, na internet stranici Srpske napredne stranke (SNS) čiji je funkcioner, naglasio da se poziv prvenstveno odnosi na odbornike iz liste “Mi – glas iz naroda”. “S obzirom da je Gradska izborna komisija na jučerašnjoj sednici dodelila… »
POKS o Šapićevom pozivu: U političku penziju povedite i bivše i nove koalicione partnere
Novi magazin 23.01.2024
Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) saopštio je danas, odgovarajući na poziv predsednika Privremenog organa Grada Beograda Aleksandra Šapića na razgovor o potencijalnoj saradnji, da je vreme da vladajuća većina sa sobom u političku i društvenu penziju… »
"Mi-Glas iz naroda" ponovio stav: Ne podržavamo koaliciju ni sa SNS-SPS, ni sa Srbijom protiv nasilja
Euronews 23.01.2024
Pokret "Mi-Glas iz naroda" ponovio je svoj stav da ne podržava ulazak u koaliciju u beogradsku Skupštinu ni sa koalicijom SNS-SPS, ni sa potencijalnom koalicijom liste Srbija protiv nasilja i NADA. Oni su to saopštili na svom Iks nalogu… »
Šapić uputio javni poziv odbornicima za saradnju: „Pre svega listi Mi – glas iz naroda“
N1 Info 23.01.2024
Potpredsednik Srpske napredne stranke i kandidat za gradonačelnika liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane", Aleksandar Šapić saopštio je da upućuje javni poziv svim nosiocima mandata u Skupštini grada Beograda, a pre svega listi Mi - Glas iz… »
Šapić pozvao sve nosioce mandata da razgovaraju o potencijalnoj saradnji
Euronews 23.01.2024
Potpredsednik Srpske napredne stranke i kandidat za gradonačelnika liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane", Aleksandar Šapić saopštio je da upućuje javni poziv svim nosiocima mandata u Skupštini grada Beograda, a pre svega listi "Mi - Glas iz… »
Šapić najveći džoker opozicije: Otkrivanje „mekog trbuha“ Aleksandra Vučića
Nova 23.01.2024
Kako je Aleksandar Šapić od najavljenog velikog pojačanja naprednjaka postao problematičan gradonačelnik kojeg prate afere i koji nije doneo nijedan novi glas Srpskoj naprednoj stranci. Prošlog ponedeljka (8. januar) održana je sednica predsedništva… »
Šapić uputio javni poziv svima koji su postali odbornici da razgovaraju o saradnji: Pre svega Jerkoviću sa Nestorovićeve liste…
Nova 23.01.2024
Aleksandar Šapić pozvao odbornike na razgovor o saradnji na formiranju gradske vlasti
Telegraf 23.01.2024
Pre svega pozvao je odbornike liste "Mi - Glas iz naroda" Potpredsednik Srpske napredne stranke i kandidat za gradonačelnika liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane", Aleksandar Šapić, saopštio je da upućuje javni poziv svim nosiocima mandata u… »
Vesti dana »

Uživo eksplozije U Kijevu, zaporožju i lavovu Masovni vazdušni udari na Ukrajinu (video)
Alo pre 16 minutajoš 38 povezanih

Netanjahu: Nijedan deo Trampovog plana neće biti sproveden dok jedan preduslov ne bude ispunjen
B92 pre 51 minutajoš 25 povezanih

Sjajni Rasel pobedio u Singapuru - Ferstapen se odbranio od Norisa!
B92 pre 51 minutajoš 34 povezane