Povezane vesti
Porodični vikend 27. i 28. januara u "Cine Grand Delta Planetu" i "Vilin Gradu", na repertoaru “Kuce u operi”
Južne vesti 23.01.2024
Još jedan, tradicionalni Porodični vikend, biće održan 27. i 28. januara u bioskopima Cine Grand Delta Planet i Vilin Grad u Nišu, a na repertoaru će se naći najnovija avantura čija se radnja odvija u čuvenoj Metropoliten operi, sa kucama kao glavnim… »
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 25. do 31. januara
Niške vesti 23.01.2024
KUCE U OPERI Komična avantura smeštena u Metropoliten operi s početkom 20. veka upoznaje nas sa uličnom kucom Samson koja pokušavajući da se sakrije od lova šintera dolazi do jedne od najpoznatijih opera na svetu. Tamo sreće šarmantnu kucu Margo koja je… »
Vesti dana »
SAD i Ukrajina pred treći dan razgovora pozivaju Rusiju da postigne 'pravi napredak'
Slobodna Evropa pre 44 minutajoš 28 povezanih
Mićović: Državne rezerve goriva po prvi put bi mogle da se nađu na tržištu, to će biti pravi test
Nedeljnik pre 1 satjoš 21 povezana
Panter: Znam svaki pogrdni izraz u Srbiji, navikao sam na uvrede kada igram protiv Crvene zvezde
RTS pre 1 satjoš 48 povezanih
Jokić nasmejao američke novinare: Imam još ogrebotina, samo nisam želeo da se predam bez borbe
RTS pre 4 satijoš 45 povezanih
IAEA: Zaštitna struktura Černobila ne ispunjava sigurnosnu funkciju zbog štete od napada dronom
Serbian News Media pre 44 minutajoš 18 povezanih