Povezane vesti
Ove greške su napravljene u slučaju porodilje Marice u bolnici u Sremskoj Mitrovici
Telegraf 23.01.2024
Ministarstvo zdravlja će sada izdati odgovarajuću instrukciju, prema kojoj, u slučaju neželjenog medicinskog događanja, direktor ustanove mora biti obavešten unutar jednog sata, a ja kao ministar unutar dva sata. U slučaju Marice Mihajlović, p… »
Ministarstvo zdravlja izdaće posebnu instrukciju bolnicama: U roku od 2 sata ministar će morati ovo da zna
Telegraf 23.01.2024
Ministarka zdravlja Danica Grujičić ističe da moraju sami reagovati na komplikacije, a ne da za sve saznaju sa društvenih mreža i iz medija. Ministarka zdravlja prof. dr Danica Grujičić, izjavila je jutros da za slučajeve akušerskog nasilja ne… »
Vesti dana »

Kuda danas u blokade, studenti biciklima do Strazbura, u Srbiji se nastavljaju protesti
Novi magazin pre 6 satijoš 21 povezana

Đukić Dejanović: Školska godina će možda biti produžena za neke škole
Danas pre 2 satajoš 20 povezanih

Student Saobraćajnog fakulteta: Priveli su me zbog snimka koji je objavljen na Informeru, oduzeli su mi telefon i laptop
Nedeljnik pre 8 satijoš 8 povezanih

Kreni-promeni predao peticiju sa zahtevom da se ispita upotreba zvučnog topa 15. marta
Danas pre 6 satijoš 19 povezanih

(Video) Urušio se krov popularnog noćnog kluba! Užas tokom nastupa poznatog pevača u Dominikanskoj Republici, ima mrtvih!
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih