Повезане вести
Урош Станић тражи да хитно напусти "елиту": Обратио се продукцији, камере све забележиле: "Хоћу да изађем одавде"
Блиц 23.01.2024
Након што су се помирили Анели Ахмић и Марко Јањушевић Јањуш, Урош Станић је забринут јер се плаши да ће га Јањуш одбацити, а последњих дана све мање проводи време са њим. Урош је новонасталу ситуацију прихватио веома… »
Јањуш никад искреније проговорио о помирењу са Анели: "Ја сам увек био са њом у вези", настао мук у Белој кући након…
Блиц 23.01.2024
Марко Јањушевић Јањуш и Анели Ахмић решили су све несугласице и помирили се пре неколико дана. Јањуш је сада устао за црним столом и проговорио о помирењу са њом, а како је истакао, није глумио ништа. - Оно што се вама… »
Вести дана »
"Они су победили": Вучић се огласио уочи 1. новембра: "Није лако толико месеци губити време по улицама и толико енергије уложити, ја им честитам на томе"
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
Демократска сенаторка: Укидање санкција САД Додику – неодговорно и преурањено
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
Након израелских напада у којима је страдало 109 особа, поново на снази прекид ватре у Појасу Газе
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Најмање 25 особа погинуло након што се излила река на Хаитију због урагана Мелиса: На Куби евакуисано 500.000 људи
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти и средњошколци који из Вршца пешаче за Нови Сад дочекани у Зрењанину (ВИДЕО)
Данас пре 7 сатијош 1 повезана