Povezane vesti
Čovek koji je proterao Đokovića iz Australije se povlači iz politike! Srbi ga ne vole, bio upleten u istorijski skandal
Mondo 23.01.2024
Skot Morison je najavio danas da će napustiti parlament. Skot Morison je najavio danas da će napustiti parlament. Bivši premijer Australije Skot Morison najavio je danas da će napustiti parlament i nastaviti da radi u privatnom sektoru. "Došlo je… »
Skot Morison se povlači iz politike: Podržao da Novaka Đokovića proteraju iz Australije
Telegraf 23.01.2024
Bivši premijer Australije najavio da se povlači iz politike. Bivši premijer Australije Skot Morison najavio je danas da će napustiti parlament i nastaviti da radi u privatnom sektoru. "Došlo je vreme da se vratim privatnom životu", rekao je Morison… »
Vesti dana »
"Već smo izgubili previše vremena" saopštenje studenata 2.0 Pozivamo dekane i profesore da budu odgovorni prema studentima koji žele da se vrate na fakultete
Kurir pre 39 minutajoš 43 povezane
„Umro je dobri džin srpskog novinarstva, uvek pre vremena odlaze oni koji nam najviše trebaju“: Draža Petrović o smrti Teofila Pančića
Nova pre 3 satajoš 38 povezanih
NIS od SAD traži odlaganje sankcija, Srbija i Mađarska podržale potez
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 30 povezanih
„Zakleo sam se mrtvom sinu da ga neću prodati“: Veliki broj ljudi ispred suda podržao oca mladića stradalog u namenskoj u Lučanima
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih
Vozač udarenog autobusa za N1: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo
N1 Info pre 6 satijoš 21 povezana