Povezane vesti
"Što mi ubi moja dva: Ptića?" Potresna objava bake mališana ubijenih u masakru na Cetinju na dan krsne slave: "Čvrsto majku…
Blic 23.01.2024
"Čvrsto majku zagrlite, doći će vam sedam anđela, koji su sa vama doživeli kraj, odleteli ste zajedno u nebeski raj", deo je potresne objave koju je objavila tašta Miloša Martinovića koji je u masakru na Cetinju kojji se dogodio 2022. godine izgubio dva… »
"Što mi ubi moja dva ptića i moje čedo Milo" Masakr na Cetinju Martinoviće zavio u crno, dočekali krsnu slavu bez svojih…
Kurir 23.01.2024
U stravičnom masakru na Cetinju koji se dogodio 12. avgusta 2022. godine, Miloš Martinović izgubio je dva sina, Marka (11) i Mašana (8), suprugu Natašu i kuma Milana Mitrovića, a tuga i bol za njima i danas ne jenjava. Porodica nastradalih i dalje ne… »
Vesti dana »
Naftna kompanija iz Abu Dabija glavni kandidat za kupovinu ruskog udela u NIS-u
Moj Novi Sad pre 1 minutjoš 22 povezane
U Bujanovcu se evro u utorak u menjačnicama prodavao i po 120 dinara, uz ocenu da će, zbog velike tražnje, kurs biti još viši.
OK radio pre 2 satajoš 9 povezanih
Rekordne cene peleta, poskupeo za više od 50 odsto: Drakulić kaže da ga ima za izvoz, a prodavac iz Čačka da je nestašica
Glas Zaječara pre 3 satajoš 7 povezanih
Čak 14 žarišta u Beogradu, od januara zaraženo više od 400 dece: Kako da prepoznate dečje gliste, koji su simptomi i kako se leče
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
Stefanović (SSP): Vučićeva ideja o ulasku Zapadnog Balkana u EU zvuči neverovatno
Beta pre 27 minutajoš 25 povezanih