Povezane vesti

Oglasila se slavna glumica nakon što je zgranula milione bizarnom poslasticom: "Ne razumem zašto se gadite, meni je bilo…

Oglasila se slavna glumica nakon što je zgranula milione bizarnom poslasticom: "Ne razumem zašto se gadite, meni je bilo…

Kurir 23.01.2024
Glumica Riz Viterspun (47) izazvala je podeljene reakcije na društvenim mrežama nakon što je objavila TikTok video u kojem jede poslasticu od snega, hladne kafe, čokolade i sirupa od karamele. Mnogi pratioci bili su zgroženi viralnim videom… »
Slavna glumica podelila bizaran recept! Kada budete videla od čeg a pravi dezert pozliće vam: "ovo je zaista grozno, kako…

Slavna glumica podelila bizaran recept! Kada budete videla od čeg a pravi dezert pozliće vam: "ovo je zaista grozno, kako…

Kurir 23.01.2024
Glumica Riz Viterspun na svom TikTok profilu podelila je recept za desert "Chococinnos" čiji je glavni sastojak sneg i tako zgrozila svoje fanove na društvenim mrežama. U stvari, Reese je podelila video na kojem je grabila sneg sa svog automobila i… »
Slavna glumica jela sneg pa pokrenula lavinu kritika na internetu! "Odrasla sam ovako, dodajem čokoladu i karamel" video

Slavna glumica jela sneg pa pokrenula lavinu kritika na internetu! "Odrasla sam ovako, dodajem čokoladu i karamel" video

Mondo 23.01.2024
Ris Viterspun nazvala svoj specijalitet "slani snežni kapućino", pa dobila pregršt kritika na TikToku! Ris Viterspun nazvala svoj specijalitet "slani snežni kapućino", pa dobila pregršt kritika na TikToku! Glumica Ris Viterspun (47) šokirala je… »

Vesti dana »