Povezane vesti
Dugo nismo mogli da shvatimo zašto se osećamo tako loše! Onda je muž otvorio vodokotlić, da li je ovo normalno?! (video)
Mondo 23.01.2024
Kada je videla šta stoji u vodokotliću, odmah se obratila za pomoć. Kada je videla šta stoji u vodokotliću, odmah se obratila za pomoć. Jedna žena je objavila snimak koji je za kratko vreme postao viralan. Napisala je da dugo nije mogla da shvati… »
Muž I ja smo stalno bili bolesni, a onda sam "Krivca" otkrila u našem WC-u: Kad sam otvorila vodokotlić, pozlilo mi je…
Kurir 23.01.2024
Žena nije mogla da shvati zašto su ona i njen suprug uvek bolesni, te je ostala iznenađena kad je otkrila o čemu se zapravo radi. "Krivca" je pronašla u vodokotliću. Objasnila je da su ona i suprug često bolesni, te da im nije jasno zašto je to… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti sutra na protestu radnika GSP, penzionera i profesora, uprava Beogradskog univerziteta odgovorila Vučiću
Nova pre 6 minutajoš 43 povezane
„Umro je dobri džin srpskog novinarstva“: Draža Petrović o smrti Teofila Pančića
N1 Info pre 2 satajoš 38 povezanih
Vozač udarenog autobusa za N1: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo
N1 Info pre 6 satijoš 21 povezana