Повезане вести
Никодијевић: Изјава Томе Филе нетачно интерпретирана, није рекао да ће СПС и СНС направити договор са Несторовићем
Нова 23.01.2024
Председник београдског одбора Социјалистичке партије Србије (СПС) Никола Никодијевић изјавио је вечерас да кандидат листе око СПС за градоначелника Београда Тома Фила није рекао да ће та и листа Српске напредне странке (СНС)… »
Један позив који мења све: Да ли је договорена скупштинска већина у Београду
Н1 Инфо 23.01.2024
Кандидат за градоначелника Српске напредне странке Александар Шапић позвао је све носиоце мандата у Скупштини града, а пре свега оне на листи "Ми - Глас из народа", на разговор о потенцијалној сарадњи. Убрзо пошто је позив… »
Павловић (Народни покрет Србије): Одбијамо Шапићев позив на разговор о сарадњи у Београду
Бета 23.01.2024
Кандидат за одборника листе "Србија против насиља" и потпредседник Народног покрета Србије Милош Павловић изјавио је данас да је та странка одбила позив председника Привременог органа Београда Александра Шапића на разговор о… »
Никодијевић (СПС): Изјава Томе Филе потпуно нетачно интерпретирана у појединим медијима
Бета 23.01.2024
Председник београдског одбора Социјалистичке партије Србије (СПС) Никола Никодијевић изјавио је вечерас да кандидат листе око СПС за градоначелника Београда Тома Фила није рекао да ће та и листа Српске напредне странке (СНС)… »
Народни покрет Србије одбио Шапићев позив на разговор о сарадњи у Београду
Нова 23.01.2024
Градски одбор Београд Народног покрета Србије одбија позив Александра Шапића на разговор о сарадњи у Граду Београду, рекао је данас кандидат за одборника у скупштини града Београда на листи коалиције “Србија против насиља” и… »
Обрадовић: Тужилаштво да провери да ли је СНС „купила“ Несторовићеве одборнике у Београду
Н1 Инфо 23.01.2024
Након изјаве социјалисте Томе Филе да ће већина у Београду бити формирана уз помоћ одборника са листе “Ми- глас из народа”, чиме је практично најављено да ће доћи до формирања власти у главном граду, носиоци листе “Србија… »
Александар Јерковић – Одборник од ког може зависити нова СНС власт, а који позива Несторовића на разговоре
Данас 23.01.2024
Александар Јерковић, новоизабрани одборник у Скупштини града Београда са листе „Ми – Глас из народа“, већ неко време фигурира као потенцијални прелетач, неко ко би могао да пружи подршку формирању београдске већине на челу са… »
Носилац београдске листе доктора Несторовића позива га на састанак
Данас 23.01.2024
Александар Јерковић, носилац листе „Ми – глас из народа“ доктора Бранимира Несторовића за београдске изборе послао је вечерас саопштење медијима у коме тражи састанак са представницима ове листе. Јерковић наводи да његов… »
„МИ – Глас из народа“ одговара на Шапићев и Јерковићев позив на састанак
Данас 23.01.2024
Поводом јавног позива потпредседника СНС и кандидата за градоначелника Београда Александра Шапића на разговоре о потенцијалној сарадњи и плановима за развој Београда у наредне четири године, Ми – глас из народа овом приликом… »
Обрадовић: Тужилаштво да провери да ли је СНС „купила“ Несторовићеве одборнике у Београду
Нови магазин 23.01.2024
Након изјаве социјалисте Томе Филе да ће већина у Београду бити формирана уз помоћ одборника са листе “Ми- глас из народа”, чиме је практично најављено да ће доћи до формирања власти у главном граду, носиоци листе “Србија… »
„Тужилаштво да испита да ли су напредњаци куповали одборнике“: Огласили се Обрадовић и Веселиновић за Нова.рс после најаве да…
Нова 23.01.2024
"Зашто се плаше: Разговора?" Клинч сабораца након избора у Београду: Ако нисмо били коалициони партнери, зашто се листа зове…
Блиц 23.01.2024
Месец дана након избора појавили су се први "проблеми у рају" унутар листе "Ми, глас из народа". Носилац ове листе у Београду Александар Јерковић тврди да је његов покрет "Нема назад, иза је Србија" био коалициони партнер… »
Несторовићева листа поновила став да не жели у коалицију ни са СНС-СПС, ни са СПН
Телеграф 23.01.2024
Потпредседник Српске напредне странке и кандидат за градоначелника листе "Александар Вучић - Београд не сме да стане", Александар Шапић саопштио је да упућује јавни позив свим носиоцима мандата у Скупштини града Београда, а пре… »
Тома Фила потврдио да ће власт у Београду бити формирана са Несторовићевим одборницима
Нова 23.01.2024
Кандидат за градоначелника Београда Тома Фила (СПС) изјавио је данас да понављања избора неће бити и да ће власт у Београду бити формирана уз помоћ одборника с листе "Ми-глас из народа". Фила је агенцији Бета казао да Српској… »
Фила за Бету: Власт у Београду ће бити формирана уз помоћ одборника са листе 'Ми-глас из народа'
Бета 23.01.2024
Кандидат за градоначелника Београда Тома Фила (СПС) изјавио је данас да понављања избора неће бити и да ће власт у Београду бити формирана уз помоћ одборника с листе "Ми-глас из народа". Фила је агенцији Бета казао да Српској… »
Шапић позвао Несторовићеву листу на разговор, она рекла - нека хвала, нећемо ни са ким
Радио 021 23.01.2024
Листа "Ми - глас из народа" Бранимира Несторовића одговорила је на позив председника Привременог органа Града Београда Александра Шапића на разговор о потенцијалној сарадњи. Несторовићева листа је поновила своје раније… »
‘Ми – глас из народа’ одговорила Шапићу: Ни са ким у коалицију
Радио сто плус 23.01.2024
Та изборна листа је на свом сајту навела да не подржава ни коалицију Српске напредне странке и Социјалистичке партије Србије, као и потенцијалну коалицију листа “Србија против насиља” и “НАДА”. “Заинтересовани смо да преузмемо… »
Несторовићева листа одговорила шапићу: Не подржавамо коалицију ни са СНС-СПС, ни са коалицијом "Србија против насиља" и НАДА!…
Курир 23.01.2024
Удружење " Ми - Глас из народа", на челу са Бранимиром Несторовићем, огласило се поводом јавног позива потпредседника СНС и председника Привременог органа Града Београда Александра Шапића на потенцијалну сарадњу. - Не… »
"У коалицију ни са Ким": Стигао одговор "Ми - Глас из народа" о формирању власти у Београду: Немамо коалиционе партнере са…
Блиц 23.01.2024
Не подржавамо коалицију ни са коалицијом СНС-СПС ни са потенцијалном коалицијом "Србија против насиља" и НАДА, саопштило је удружење "Ми - Глас из народа", које је на децембарске изборе изашло са листама чији су носиоци за… »
Несторовићева листа одговорила на позив Шапића да формирају власт у Београду
Нова 23.01.2024
Поводом јавног позива потпредседника СНС и кандидата за градоначелника Београда Александра Шапића на разговоре о потенцијалној сарадњи и плановима за развој Београда у наредне четири године, Ми – глас из народа овом приликом… »
Јерковић: Одлука о учешћу у градској власти након састанка са Удружењем "Ми - Глас из народа"
Блиц 23.01.2024
Патриотски покрет "Нема назад, иза је Србија" саопштио је данас да очекује да ће њихови коалициони партнери из удружења "Ми" ускоро позитивно одговорити на позив тог покрета да организују заједнички састанак, на коме ће… »
Покрет "Нема назад, иза је Србија": Очекујемо састанак са удружењем "Ми" о одлукама које се тичу београдских избора
Еуроневс 23.01.2024
Патриотски покрет "Нема назад, иза је Србија" саопштио је данас да очекује да ће њихови коалициони партнери из удружења "Ми" ускоро позитивно одговорити на позив тог покрета да организују заједнички састанак, на коме ће… »
Вести дана »
Временска прогноза за понедељак, 9. фебруар: Сутра ујутро магла у току дана облачно
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 26 повезаних
АЕК чува лидерску позицију у Грчкој, Грујић стрелац у убедљивом тријумфу против Пансераикоса
РТС пре 31 минутајош 40 повезаних
Жакељ пред меч са Звездом: Тренер Будућности открио највећи адут црвено-белих!
Хот спорт пре 30 минутајош 35 повезаних