Povezane vesti
"Tek kad sam prešla u privatnu praksu, shvatila sam" Doktorka Anđelić iskrena: I ja sam se dvaput porađala, naši lekari su…
Kurir 23.01.2024
I danas građani bruje o slučaju koji je otvorio Pandorinu kutiju, a reč je o temi ginekološko - akušerskog nasilja. Nakon ispovesti Marice Mihajlović koja je optužila doktora Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici za akušersko nasilje i to da je odbijao i da… »
"Marica nije dobro, ne spavamo noćima!" Oglasio se otac porodilje iz Sremske Mitrovice: Beba je umrla, spremamo tužbu
Mondo 23.01.2024
Oglasio se otac porodilje iz Sremske Mitrovice. Oglasio se otac porodilje iz Sremske Mitrovice. "Nikako nije dobro. Plače, ne može da spava. Ni mi ne spavamo noćima. Ja sam star čovek, imam šećer i sve ovo jako teško podnosimo", potresne su reči Dalibora… »
Vesti dana »

Stižu kiša i gromovi, moguće i nevreme: Ovi delovi Srbije biće prvi na udaru promene
Telegraf pre 2 satajoš 7 povezanih

Mup: o skupovima protiv blokada: "u 125 mesta okupilo se 144.000 ljudi, najviše na Voždovcu"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Počela "Zadruga: - Elita 9" Uroš sa ogromnim noktima, asmin durdžić među takmičarima! Janjuševa bivša devojka Sara u rijalitiju, a tu je i tinejdžerka iz Italije (video)
Blic pre 2 satajoš 4 povezane

Gori nebo nad rusijom! Odjekuju eksplozije! Ukrajinci ne štede dronove! Pogođeni ključni strateški objekti (foto/video)
Kurir pre 1 minutjoš 4 povezane

Gde gledati finale Nemačka – Turska? Vreme je za najveći košarkaški spektakl
Nova pre 16 minutajoš 4 povezane