Povezane vesti
"Tek kad sam prešla u privatnu praksu, shvatila sam" Doktorka Anđelić iskrena: I ja sam se dvaput porađala, naši lekari su…
Kurir 23.01.2024
I danas građani bruje o slučaju koji je otvorio Pandorinu kutiju, a reč je o temi ginekološko - akušerskog nasilja. Nakon ispovesti Marice Mihajlović koja je optužila doktora Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici za akušersko nasilje i to da je odbijao i da… »
"Marica nije dobro, ne spavamo noćima!" Oglasio se otac porodilje iz Sremske Mitrovice: Beba je umrla, spremamo tužbu
Mondo 23.01.2024
Oglasio se otac porodilje iz Sremske Mitrovice. Oglasio se otac porodilje iz Sremske Mitrovice. "Nikako nije dobro. Plače, ne može da spava. Ni mi ne spavamo noćima. Ja sam star čovek, imam šećer i sve ovo jako teško podnosimo", potresne su reči Dalibora… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 2 satajoš 33 povezane
Vučić: Tri moguće opcije za NIS, sve mora biti rešeno do 15. januara, spremni smo da platimo…
Morava info pre 23 minutajoš 26 povezanih
Ovo je Milana Nedeljkovića dovelo na čelo BMW-a: Evo šta o njemu kažu kolege i predsednik Nadzornog odbora
Mondo pre 13 minutajoš 34 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih