Повезане вести
Палма: Избори у Србији су били поштени, ко губи има право да се љути, али нема право као опозиција да лаже цео свет
Политика 23.01.2024
„Када немате шта да причате и када не знате, као опозиција у Србији, шта вам је програм, онда вам увек нешто смета и неко други вам је крив. Као у фудбалу, када неко изгуби крив му је судија. Ја сам цео живот у спорту и када мој… »
Драган Марковић: Избори су били поштени
Данас 23.01.2024
Избори у Србији су били поштени, онај ко губи има право да се љути, али нема право да лаже цео цвет и пише писма у иностранство како су избори покрадени, изјавио је данас председник Јеиднствене Србије Драган Марковић, саопштено… »
Палма: Скупштина ће бити конституисана у фебруару, а Влада у марту, избори су били поштени
Телеграф 23.01.2024
Палма је рекао да ће Скупштина бити конституисана у фебруару, а Влада Србије у марту. Лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма изјавио је гостујући на ТВ Информер да су избори у Србији били поштени и додао да онај ко губи… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана