Povezane vesti

Palma: Izbori u Srbiji su bili pošteni, ko gubi ima pravo da se ljuti, ali nema pravo kao opozicija da laže ceo svet

Palma: Izbori u Srbiji su bili pošteni, ko gubi ima pravo da se ljuti, ali nema pravo kao opozicija da laže ceo svet

Politika 23.01.2024
„Kada nemate šta da pričate i kada ne znate, kao opozicija u Srbiji, šta vam je program, onda vam uvek nešto smeta i neko drugi vam je kriv. Kao u fudbalu, kada neko izgubi kriv mu je sudija. Ja sam ceo život u sportu i kada moj takmičar izgubi nije mu… »
Dragan Marković: Izbori su bili pošteni

Dragan Marković: Izbori su bili pošteni

Danas 23.01.2024
Izbori u Srbiji su bili pošteni, onaj ko gubi ima pravo da se ljuti, ali nema pravo da laže ceo cvet i piše pisma u inostranstvo kako su izbori pokradeni, izjavio je danas predsednik Jeidnstvene Srbije Dragan Marković, saopšteno je iz njegovog kabineta… »
Palma: Skupština će biti konstituisana u februaru, a Vlada u martu, izbori su bili pošteni

Palma: Skupština će biti konstituisana u februaru, a Vlada u martu, izbori su bili pošteni

Telegraf 23.01.2024
Palma je rekao da će Skupština biti konstituisana u februaru, a Vlada Srbije u martu. Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je gostujući na TV Informer da su izbori u Srbiji bili pošteni i dodao da onaj ko gubi ima pravo da se ljuti… »

Vesti dana »