Повезане вести
„Помозите ми“: Сања Вучић у лошем здравственом стању, тражи помоћ на друштвеним мрежама
Нова 23.01.2024
Певачица се пожалила фановима. Сања Вучић затражила помоћ од својих пратиоца на друштвеним мрежама. Наиме, како је певачица истакла, у последње време је превише уморна и не зна како да реши тај проблем. „Да ли лајна зна неке… »
Не могу да прошетам 20 минута, да ми не пада глава: Сања Вучић се хитно огласила, тражи помоћ
Вечерње новости 23.01.2024
ЗДРАВСТВЕНИ проблеми с којима се последњих година бори Сања Вучић, по свему судећи, све више утичу на њен квалитет живота због чега је она сада потражила помоћ на друштвеним мрежама. Фото: АТА имагес Сања се сада на… »
"Помозите ми": Сања Вучић у проблему, јавно затражила помоћ - открила шта јој се дешава
Блиц 23.01.2024
Певачица Сања Вучић јавно је, од својих пратиоца, затражила помоћ. Наиме, како је певачица истакла, у последње време је превише уморна и не зна како да реши тај проблем. - Да ли лајна зна неке препарате, минерале, шта год, који… »
Сања Вучић преклиње за помоћ! Здравствено стање јој лоше: Хоћу да могу да прошетам 20 минута а да ми глава не пада…
Курир 23.01.2024
Сања Вучић откако је напустила групу "Хуриццане" неуморно ради на својој соло каријери, која иде узлазном путањом. Она редовно наступа широм Европе и региона, међутим певачица се сада на друштвеној мрежи "КС" огласила и… »
Вести дана »
Нема повећане радијације у Србији због оштећења заштитне структуре Чернобила
Нова пре 1 сатјош 36 повезаних
Крај рата у Украјини зависи од руске спремности: званичници Вашингтона и Кијева
Радио 021 пре 6 сатијош 29 повезаних