Povezane vesti
"Juče sam bio u Kolašinu i nikad više": Račun iz kafića zapalio mreže! 25 evra za ovo? (foto)
Kurir 23.01.2024
Na Instagram stranici "Podgorički vremeplov" osvanula slika računa iz jednog restorana u Kolašinu, gde se vidi da dve tople čokolade, koje koštaju po 8 evra i jedno kuvano vino čija je cena 9 evra ukupno iznose 25 evra, a to je po srednjem današnjem… »
"Jeftinija švajcarska od crne gore - bio sam SAD i nikad više!" Račun iz kafića zapalio mreže - 25 evra za ovo?!
Mondo 23.01.2024
Račun iz kafića u Kolašinu je izazvao buru na mrežama. Račun iz kafića u Kolašinu je izazvao buru na mrežama. Cene i inflacija skaču u celom svetu, a visoke cene u restoranima i kafićima očito su regionalni specijalitet. Mi su često u stanju čuda i… »
“Juče sam bio u Kolašinu i nikad više“: Objavio račun iz poznatog skijališta, svi njega prozivaju
Nova 23.01.2024
Cene i inflacija skaču u celom svetu, ali nekako se svima nama čini da je na Balkanu najveća nesrazmera između plata i troškova - posebno kad čovek izađe u kafanu. Visoke cene u restoranima i kafićima očito su regionalni specijalitet, a mi često u stanju… »
Vesti dana »

Profesorka Filozofskog u Novom Sadu: Jedino rešenje je da dekan podnese ostavku
Beta pre 7 minutajoš 66 povezanih

Ekološki ustanak: Miler svesno saučestvuje u isušivanju preostalih izvora slobode govora u Srbiji
Beta pre 2 satajoš 91 povezana

Struja poskupljuje 6,6% od oktobra, uz mere pomoći penzionerima i malim preduzećima
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 46 povezanih

Vlada usvojila uredbu o ograničavanju marži na 20 odsto za proizvode iz 23 kategorije
Blic pre 16 minutajoš 63 povezane

(Video) Vozač nakon nesreće od šoka bio dezorjentisan Skrenuo da izbegne ženu koja je prelazila put van pešačkog, a onda je nastao haosa
Dnevnik pre 3 satajoš 76 povezanih