Povezane vesti
"Juče sam bio u Kolašinu i nikad više": Račun iz kafića zapalio mreže! 25 evra za ovo? (foto)
Kurir 23.01.2024
Na Instagram stranici "Podgorički vremeplov" osvanula slika računa iz jednog restorana u Kolašinu, gde se vidi da dve tople čokolade, koje koštaju po 8 evra i jedno kuvano vino čija je cena 9 evra ukupno iznose 25 evra, a to je po srednjem… »
"Jeftinija švajcarska od crne gore - bio sam SAD i nikad više!" Račun iz kafića zapalio mreže - 25 evra za ovo?!
Mondo 23.01.2024
Račun iz kafića u Kolašinu je izazvao buru na mrežama. Račun iz kafića u Kolašinu je izazvao buru na mrežama. Cene i inflacija skaču u celom svetu, a visoke cene u restoranima i kafićima očito su regionalni specijalitet. Mi su često u stanju… »
“Juče sam bio u Kolašinu i nikad više“: Objavio račun iz poznatog skijališta, svi njega prozivaju
Nova 23.01.2024
Cene i inflacija skaču u celom svetu, ali nekako se svima nama čini da je na Balkanu najveća nesrazmera između plata i troškova - posebno kad čovek izađe u kafanu. Visoke cene u restoranima i kafićima očito su regionalni specijalitet, a mi često… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Protesti u Zrenjaninu i Pančevu: U Beogradu nepoznati muškarac sa nožem u ruci ispred Pravnog fakulteta
Nova pre 6 minutajoš 55 povezanih
Građevinski fakultet objavio šta nedostaje od dokumentacije rekonstrukcije stanice u Novom Sadu
Beta pre 6 satijoš 15 povezanih
"Naš brk iz Mostara..." Ogromna tuga u Veneciju povodm smrti Dražena Dalipagića
Večernje novosti pre 11 minutajoš 70 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Hamas optužio Izrael da sprečava raseljene Palestince da se vrate na sever Gaze
Euronews pre 2 satajoš 35 povezanih