Povezane vesti

Moj vuk, moja vila i vitez, mučki s leđa je ubijen! Brat izrešetanog pilota svedočio o zločinu: "mile izađi, tebe neću!"

Moj vuk, moja vila i vitez, mučki s leđa je ubijen! Brat izrešetanog pilota svedočio o zločinu: "mile izađi, tebe neću!"

Kurir 23.01.2024
Miloš Mihajlović, brat ubijenog mladog pilota Vuka Jolovića, danas je svedočio u Višem sudu u Beogradu na suđenju kuvaru Đuri Nikoliću, koji se tereti da je 29. maja 2022. godine hicima iz automatske puške ubio Vuka Jolovića u Jakovu. Mihajlović koji je… »
U zatvoru se hvalio da je mog brata Vuka isekao napola! Svedočenje brata ubijenog pilota - "Mile izađi, tebe neću"

U zatvoru se hvalio da je mog brata Vuka isekao napola! Svedočenje brata ubijenog pilota - "Mile izađi, tebe neću"

Mondo 23.01.2024
Miloš Mihajlović, brat ubijenog pilota Vuka Jolovića, svedočio je u Višem sudu u Beogradu na suđenju Đuri Nikoliću. Miloš Mihajlović, brat ubijenog pilota Vuka Jolovića, svedočio je u Višem sudu u Beogradu na suđenju Đuri Nikoliću. Mladi pilot Vuk… »
"Dopisivao se sa devojčicom od 13 godina": Šok na suđenju Đuri iz Jakova, brat ubijenog pilota otkrio nove detalje: "Izgubio…

"Dopisivao se sa devojčicom od 13 godina": Šok na suđenju Đuri iz Jakova, brat ubijenog pilota otkrio nove detalje: "Izgubio…

Blic 23.01.2024
"Izgubio sam pola srca tog 29. maja, jer je moj brat mučki ubijen sa leđa. Taj što ga je ubio i dalje "laje" i blati žrtvu i celu našu porodicu. Umesto da se "pokrije ušima", optuženi i dalje pljuje po nama. On u pritvoru priča kako sam ja sledeći" Ovako… »
Nastavak suđenja Đuri kuvaru zbog ubistva Vuka Jolovića u Jakovu: Trebalo bi da svedoči brat ubijenog

Nastavak suđenja Đuri kuvaru zbog ubistva Vuka Jolovića u Jakovu: Trebalo bi da svedoči brat ubijenog

Kurir 23.01.2024
U Višem sudu u Beogradu za danas je zakazano suđenje kuvaru Đuri N. koji je tereti da je u maju 2022. ubio pilota Vuka Jolovića ispred svoje kuće u Jakovu. Na današnjem ročištu trebalo bi da svedoči oštećeni Miloš M. brat ubijenog koji je tog kobnog 29… »

Vesti dana »