Povezane vesti
Zaspala za volanom, jedva preživela saobraćajku! Srpska pevačica otkrila potresne detalje - "Bog me je sačuvao!"
Mondo 23.01.2024
Pevačica Meta Stanković ispričala je detalje teške nesreće koju je, kako sama priznaje, izazvala. Pevačica Meta Stanković ispričala je detalje teške nesreće koju je, kako sama priznaje, izazvala. Pevačica Matea Stanković, koja za sebe kaže da je… »
"Zaspala sam za volanom, ničega se ne sećam": Pevačica doživela saobraćajku, jedva izvukla živu glavu
Blic 23.01.2024
Pevačica Matea Stanković pre šest godina doživela je saobraćajku o kojoj je sada javno govorila. Matea je za ovaj nemili događaj „okrivila“ sopstvenu nemarnost i terapije pod kojom je bila. - Imala sam operaciju tada, zapravo intervenciju, radila sam… »
Zaspala za volanom pa jedva izvukla živu glavu! Pevačica progovorila o jezivoj saobraćajci: Auto je uništen, Bog me je sačuvao…
Kurir 23.01.2024
Pevačica Matea Stanković pre šest godina doživela je saobraćajku o kojoj je sada javno govorila. Matea je za ovaj nemili događaj „okrivila“ sopstvenu nemarnost i terapije pod kojom je bila. - Imala sam operaciju tada, zapravo intervenciju, radila sam… »
Vesti dana »

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više, uz crveno upozorenje za nedelju
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 39 povezanih

Dogovoreno mesto susreta Trampa i Putina, nije otkriveno gde i kada
BBC News pre 42 minutajoš 32 povezane

Srpski zvaničnik uhapšen zbog vređanja OVK čeka presudu, tužilaštvo traži proterivanje i novčanu kaznu
Nedeljnik pre 37 minutajoš 13 povezanih

Predstavnik Rusije u Savetu bezbednsoti UN: Krivično gonjenje Dodika preti stabilnosti BiH
Beta pre 37 minutajoš 14 povezanih