Povezane vesti
Kamiondžija iz Ratkova demantuje vest da je poginuo u Nemačkoj
Moj Novi Sad 23.01.2024
Radivoje Jovanović Rale iz Ratkova, preživeo je u nedelju pravi pakao, a zajedno kroz taj pakao sa njim je prošla i cela porodica, piše na Instagram stranici portala 192.rs. U medijima je prvobitno objavljena informacija o nesreći koja se dogodila na… »
Kolege ga "sahranile" i javile da je mrtav! Rale prošao kroz pakao: "Ko, bre, poginuo, evo me"
Telegraf 23.01.2024
Nesreća u Nemačkoj se zaista desila, ali Rale nije taj koji je u njoj nastradao. Vozač kamiona i bivši taksista Radivoje Jovanović Rale iz Ratkova kod Odžaka, preživeo je u nedelju pravi pakao, a zajedno kroz taj pakao sa njim je prošla i cela njegova… »
Vesti dana »
Dačić o udesu u kom je stradala porodica: Zbog ovakvih zločina žao mi je što je ukinuta smrtna kazna
Danas pre 2 minutajoš 49 povezanih
Macut: Srbija postaje centar novih tehnologija! Počeo AI 4 LIFE: Biotech Future Forum u "Ložionici"
Kurir pre 27 minutajoš 24 povezane
Vučić otkrio: Odgovore po pitanju NIS-a imaćemo krajem ove ili tokom naredne nedelje, Hrvati neće biti vlasnici
Blic pre 26 minutajoš 21 povezana
Fabrika Kentaur u Vranju se zatvara, radnike na kiši dočekala zatvorena vrata
Nova ekonomija pre 2 satajoš 19 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju 27. oktobra 2025: promenljivo oblačno sa kišom i hladnim jutrom
Naslovi.ai pre 2 satajoš 26 povezanih