Povezane vesti
Papa: Vino je dar od boga i istinski izvor radosti
Politika 23.01.2024
VATIKAN – Papa Franja izjavio je danas da je vino „dar od boga” i „istinski izvor radosti”. „Znam da vam se čini kao da sam pijan, ali vino, zemlja, poljoprivredne veštine i preduzetništvo su darovi od boga. Tvorac nam ih je poverio jer ih… »
Vesti online 23.01.2024
Papa Franja izjavio je danas da je vino “dar od boga” i “istinski izvor radosti”. – Znam da vam se čini kao da sam pijan, ali vino, zemlja, poljoprivredne veštine i preduzetništvo su darovi od boga. Tvorac nam ih je poverio jer ih, našom… »
Euronews 23.01.2024
Papa Franja izjavio je danas da je vino "dar od boga" i "istinski izvor radosti". "Znam da vam se čini kao da sam pijan, ali vino, zemlja, poljoprivredne veštine i preduzetništvo su darovi od boga. Tvorac nam ih je poverio jer ih, našom osećajnošću… »
Vesti dana »
U iščekivanju razgovora Moskva tvrdi pazar: Hoće li Tramp popustiti, a Putin dobiti ono što želi?
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Evo koliko godina robije preti ženi koja je ljubavniku prosula kiselinu po genitalijama: Muškarac umro posle mesec dana borbe, ona danas uhapšena
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
„Postoje samo dva pola – muški i ženski“: SAD obustavile izdavanje pasoše sa oznakom X
Danas pre 8 satijoš 1 povezana